• Újszülött
Mágneses Alap Jogosult, Kar, Tárcsa Vizsgált Mutató Műszer Könnyen kezelhető Fenntartani, Rugalmas Mágneses Alap Nélkül Reakció

Mágneses Alap Jogosult, Kar, Tárcsa Vizsgált Mutató Műszer Könnyen kezelhető Fenntartani, Rugalmas Mágneses Alap Nélkül Reakció

HUF 8235.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A rugalmas kar, lehet rögzíteni bármely szögből, egyszerű, gyors használatAz alap rendelkezik egy állandó mágnes, kényelmes, hogy tartsa a kart jelzője egy gép, eszköz.Be/ki, hogy mozog a bázis reakció nélkül erő, elkerülve kár, hogy a nyomásmérő munka táblázat.Egyszerű szerkezet, könnyen használható, illetve fenntartani.A kar tárcsa vizsgált indikátor tervezett intézkedés felületi eltérések keskeny vagy süllyesztett területeken. Kapcsolja be/ki, hogy mozog a bázis reakció nélkül erő, elkerülve kár, hogy a nyomásmérő munka táblázat. Az alap rendelkezik egy állandó mágnes, kényelmes, hogy tartsa a kart jelzője egy gép, eszköz. A rugalmas kar, lehet rögzíteni bármely szögből, egyszerű, gyors használat. Egyszerű szerkezet, könnyen használható, illetve fenntartani. A kar quadrant teszt indikátor tervezett intézkedés felületi eltérések keskeny vagy süllyesztett területeken.Termékleírás : Funkciók : 1. Kapcsolja be/ki, hogy mozog a bázis reakció nélkül erő, kerülve károsítja a ikon, valamint a munkaasztalon. Az alap rendelkezik egy állandó mágnes, kényelmes, hogy tartsa a kart jelzője egy gép, eszköz. A rugalmas kar, lehet rögzíteni bármely szögből, egyszerű, gyors használat. Egyszerű szerkezet, könnyen használható, illetve fenntartani. A kar tárcsa vizsgált indikátor tervezett intézkedés felületi eltérések keskeny vagy süllyesztett területeken.Tulajdonságok : Állapot : 100% új Alkalmazás : Felületi mérés Mérési tartomány : 0~0.8 mm Felbontás : 0,01 mm Szín : mint a képen br>Méret : mint látható, a képek Súly : 530 g/18.7 oz a csomag tartalma : 1 x Gauge Base a szerelési tartozékok 1 x Dial Test kijelző 2 x Tartozékok Megjegyzés : 1. Mivel a különbség a között, hogy a monitorok, illetve a fény hatása, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet. Kérem, engedje meg, hogy egy kicsi hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket szállítjuk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt.

Főbb jellemzők

Features:
1. Turn on/off to move the base without reaction force, avoiding damaging the indicator and the worktable. :
2. The base is equipped with a permanent magnet, convenient to hold the lever indicator on a machine tool. :
3. The flexible arm can be fixed at any angle, easy and quick to use. :
4. Simple structure, easy to use and maintain. :
5. The lever dial test indicator is designed to measure surface variations in narrow or recessed areas. :
Specification:
Condition:
100% new
Application:
Surface measurement
Measuring range:
0~0.8mm
Resolution:
0.01 mm
Color:
as pictures show
br>Size:
as shown in pictures
Weight:
530 g/18.7 oz
Packing List:
1 x GaugeBase with installation accessories :
1 x DialTest indicator :
2 x Accessories :
Note:
1. Due to the difference between the monitors and the light effect, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
2. Please allow a small error due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be shipped randomly, and make sure you do not mind before ordering. :

A vevőknek is tetszik