• Újszülött
Köröm porgyűjtő, 6w, Csendes Táblázat Köröm Porszívó, Összegyűjti a Körmök Alatt készült, Polírozás Manikűr-Pedikűr Eszköz Köröm

Köröm porgyűjtő, 6w, Csendes Táblázat Köröm Porszívó, Összegyűjti a Körmök Alatt készült, Polírozás Manikűr-Pedikűr Eszköz Köröm

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

KÉNYELEM : Könnyen telepíthető, majd távolítsa el válaszfal, majd szűrjükPontos szűrő, cserélhető, újrafelhasználható, könnyen tisztítható szűrő a képernyőre, akkor használjon egy puha, tisztító kefével tisztítsa meg a felületet, A szűrő képernyő blokkolja a nagy por részecskék, valamint megvédi a szűrőt.MAGAS MINŐSÉG : Megjelenés, design párosul, ergonomikus dizájn, elegáns stílus.Tartós, hosszabb élettartam, átgondolt tervek, jobb manikűr tapasztalat.A professzionális kozmetikai szalonok, illetve köröm szalonok, de az is lehet használni, otthon.PROFI KÖRÖM porgyűjtő - A nagy teljesítményű, csendes motor, magas szívó ereje, se zaj.Hatékonyan gyűjteni a körmök alatt készült, polírozás, kényelmesebb kezelni, tartsa a tábla tiszta, biztosítanak tiszta, kellemes környezet, az ügyfelek számára.TELEPÍTÉSI MÓDSZER : biztos Van egy lyuk a táblázat a méret a porszívó, sikerülni fog, amint van elhelyezve.A művelet egyszerű, nincs kidudorodást, párhuzamos a lemez.A termék a csomagolás tartalmaz egy cserélhető, illetve mosható porzsák, könnyen használható.ALKALMAS : szükséges, professzionális eszköz, használt őrölni ujj-vagy körmeimet.Használják a különböző por körömápolási eljárások, mint például a csiszolás / manikűrözési / fényterápia crystal nail javítás / köröm, stb.Ez a könnyen használható, ez az egyik alapvető eszközök a köröm.Szolgáltatás : 1. Hatékonyan gyűjteni a körmök alatt készült, polírozás, illetve biztosítanak tiszta, kellemes környezet, az ügyfelek számára. A nagy teljesítményű, csendes motor, magas szívó ereje, se zaj. Széles körben használják a körömápolási folyamat, mint pl. a polírozás / manikűr / köröm, stb. Ez a professzionális kozmetika, köröm szalon, de ez is lehet használni, otthon. A termék a csomagolás tartalmaz egy cserélhető, illetve mosható porzsák, könnyen használható.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Köröm porgyűjtő Termék Teljesítmény : 6 W Termék szél sebesség : 4000 rpm Termék Jellemzői : használják a különböző poros körömápolási eljárások, mint például a csiszolás / manikűr / köröm javítás / fényterápia crystal nails, stb.Ez a könnyen használható, ez az egyik alapvető eszközök a köröm.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Dust Collector
Product Power:
6W 
Product wind speed:
4000 rpm
Product Features:
It is used in various dusty nail care procedures, such as sanding / manicure / nail patch / phototherapy crystal nails, etc. It is easy to use and is one of the essential tools for nail art.
Installation method:
There must be a hole on the table with the size of the vacuum cleaner, and it will as soon as it is placed. The operation is simple and there is no protrusion, parallel to the plate.
Product use:
household, nail shop, etc.
List of packages:
1 x vacuum cleaner :
1 x insulation net :
1 x vacuum cleaner cover :
1 x dust bag :

A vevőknek is tetszik