• Újszülött
Diarypiece 3D - Műanyag Nyaklánc Ékszer Kijelző Modell Mellszobor Állvány Tároló Dekoráció

Diarypiece 3D - Műanyag Nyaklánc Ékszer Kijelző Modell Mellszobor Állvány Tároló Dekoráció

HUF 449.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✿Ez egy luxurys nyaklánc ékszer medál lánccal kijelző tartót ✿Egyedi design, elegáns, téglalap alakú
Nyaklánc mellszobra nagy kiskereskedelmi forgalom számára, illetve otthoni használatra. ✿Vannak szép szobor egy jó állapotban van.hozzáteszi, egy kis eleganciát. ✿A kijelző mellszobra a tökéletes módja annak, hogy megmutassák a legértékesebb nyakláncok, illetve egyéb ékszer
Prémium minőségű, finom kézműves. ✿Használt kiállítások, ékszer boltok, otthon, ékszerek, szervezet, stb
Az ékszerek, a képek, csak a célból, hogy füllentesz, nem tartalmazza a csomag. 3 D - Fekete, Fehér, Műanyag Nyaklánc Ékszer Kijelző Modell Mellszobor Állni Alkalmas Otthon társalgó Üzleti Tároló Decoration Features : Ez egy luxurys nyaklánc ékszer medál lánccal kijelző állni holder Unique design, elegáns téglalap shape Necklace mellszobra nagy kiskereskedelmi, valamint otthon use They szép szobor egy jó állapotban van.hozzáteszi, a kis elegance The kijelző mellszobra a tökéletes módja annak, hogy megmutassák a legértékesebb nyakláncok, illetve egyéb jewellery Premium minőségű, finom arts and crafts Used a kiállítások, ékszer boltok, otthon, ékszerek szervezet, etc The ékszerek, a képek, csak a célból, hogy füllentesz, nem tartalmazza a csomag.Specifikáció : Anyag : Plastic Size : app.94"Szín : Fekete,White Quantity : 1 Pc Note : 1.Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!A csomag tartalmazza : 1 x Nyaklánc kijelző jogosultja (anélkül, hogy a lakossági csomag).

Főbb jellemzők

Material:
Plastic
Size:
app.12.5cmx10cm/4.92''x3.94''
Color:
Black,White
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Necklace display holder (without retail package) :

A vevőknek is tetszik