• Újszülött
Bettli ph Teszt Papír-ph-Csík-ph-Teszt folyadék-1-14 PH-ja Lúgos, Savas dolgozat Víz Lakmusz Vizsgálati Csomag (1 Csomag)

Bettli ph Teszt Papír-ph-Csík-ph-Teszt folyadék-1-14 PH-ja Lúgos, Savas dolgozat Víz Lakmusz Vizsgálati Csomag (1 Csomag)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1-14 PH-ja Lúgos, Savas dolgozat Víz Lakmusz Vizsgálati Készlet, Papír Méret : Alkalmazás 45mm x 7mm (L x W)A csomag tartalmazza : 80 x 1-14 PH teszt papír.Egyszerűen nyomja meg a teszt csík, hogy a tárgy vagy folyadék a tesztet.Fél másodperccel később, vegye ki a papírt, majd a színskála tartalmazza, hasonlítsa össze a színek módosítása a papír, hogy megtudja, a sav szintje a vizsgálat tárgyát.Nem jelzik a Savas vagy lúgos oldattal, ha a sűrűsége alacsonyabb volt, mint 0,01%.A skála olvas, 1-től 14 : 1 - 3 jelzi, hogy egy nagyon savas anyag; 4 - 6 azt jelzi, hogy egy savas anyag; 7 jelzi, semleges; 8 - 11 jelzi, lúgos; 12 - 14 jelzi, hogy egy nagyon magas szintű lúgos; PH 1-14 színskála minden csomag, A teszt csík színe változik meg kell feleltetni a p H-skála színskála belül körülbelül 15 másodpercig.A vizsgálat hidratált szappan, citromlé, tej, folyékony mosószer, hidratált talaj, nyál, vizelet, izzadság, stb.PH-érték (pondus hydrogenii), széles körben használni, hogy teszteljék vizes oldat.A skála olvas, 1-től 14 : . 1 - 3 jelzi, hogy egy nagyon savas anyag. 4 - 6 azt jelzi, hogy egy savas anyag. 7 azt jelzi, hogy semleges. 8 - 11 jelzi, lúgos. 12 - 14 jelzi, hogy egy nagyon magas szintű lúgos.PH 1-14 színskála minden csomag.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik