• Újszülött
Ulbek 12DB 15.3 a Labdarúgó Húzózsinórral Hátizsák Foci Szívességet Táska Gym Club Csapata Candy Utazás, Sport, Buli, Tároló Utazási (Foci)

Ulbek 12DB 15.3 a Labdarúgó Húzózsinórral Hátizsák Foci Szívességet Táska Gym Club Csapata Candy Utazás, Sport, Buli, Tároló Utazási (Foci)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✌Kap : 12 darab húzózsinórral hátizsákot, egy csomagban, elég a mindennapi használatra, a csere, akkor ossza meg néhány barátaival, családjával, vagy csapattársak, vagy használja őket, mint egy iskolai csapat táska, képzési osztály diákok Díjak, stb, van elég hely a különböző golyókat, vagy fél elem. ✌Könnyű, Kényelmes : A zsinórral a táska anyaga poliészter anyag, amely fény, erős, kényelmes a használata, könnyen hordozható, gyönyörű kivitelezés, újrafelhasználható és összecsukható, könnyen tisztítható, így még több kényelmet szolgálja, hogy hosszú idő. ✌Méret : Kosárlabda, softball, meg foci modellek : 39*39cm/15.3 cm, rögbi modellek : 52*32cm/20.A mérete elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne a megfelelő golyókat. ✌Egyszerű, de Elegáns Design : A könnyű húzózsinórral hátizsák nyomtatott kosárlabda/futball/rugby/softball, a gömb alakú design ad egy játékos, szép érzés, úgy néz ki, nagyon úgy terveztek, egyedi, nagyon alkalmas a megfelelő ruhát, így máshogy nézel ki. ✌Hozott egy Csomó Külön : A gömb húzózsinórral hátizsák tárolására alkalmas tárgyak, beleértve a különböző labdák, ruhák, ételek, játékok, illetve más, a napi szükségletek; ez lesz szorosan zárva a összehúzható, így nem kell aggódni a tartalom esik ki.Is alkalmas mindenféle sport témájú felek.Benne lehet, cukorka, csokoládé, kártyák, valamint az egyéb party kellékek.Víz-Ellenállás : not_water_resistant. ✌Kap : 12 darab húzózsinórral hátizsákot, egy csomagban, elég a mindennapi használatra, a csere, akkor ossza meg néhány barátaival, családjával, vagy csapattársak, vagy használja őket, mint egy iskolai csapat táska, képzési osztály diákok Díjak, stb., van elég hely a különböző golyókat, vagy fél elem. ✌Könnyű, Kényelmes : A zsinórral a táska anyaga poliészter anyag, amely fény, erős, kényelmes a használata, könnyen hordozható, gyönyörű kivitelezés, újrafelhasználható és összecsukható, könnyen tisztítható, így még több kényelmet szolgálja, hogy hosszú idő. ✌Méret : Kosárlabda, softball, meg foci modellek : 39*39cm/15.3 cm, rögbi modellek : 52*32cm/20.A mérete elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne a megfelelő golyókat. ✌Egyszerű, de Elegáns Design : A könnyű húzózsinórral hátizsák nyomtatott kosárlabda/futball/rugby/softball, a gömb alakú design ad egy játékos, szép érzés, úgy néz ki, nagyon úgy terveztek, egyedi, nagyon alkalmas a megfelelő ruhát, így máshogy nézel ki.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik