• Újszülött
weallbuy Smink Táska Szett, Kettős Réteg Tiszta Smink Szervező Táska 2 Nagy Kozmetikai Táskák, 3 Csomag Utazási Smink Táska Nők (Zöld)

weallbuy Smink Táska Szett, Kettős Réteg Tiszta Smink Szervező Táska 2 Nagy Kozmetikai Táskák, 3 Csomag Utazási Smink Táska Nők (Zöld)

HUF 5814.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[3 db smink táska set] Ez a termék tartalmaz 3 különböző méretű smink táska, gyémánt mintás, ezek mérésére 23*19*155 cm-es, 22*6*13cm 19*10*14 cm. [Különböző stílusok] A készlet tartalmaz egy nagyméretű dupla réteg átlátszó kozmetikai táska, hálófülkével, de van 2 különböző formájú, méretű hordozható utazási smink táska, kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné használni az ön igényei szerint. [Magas minőségű anyag] A vastag MŰANYAG+PU anyag minőségi cipzár, hogy ez a készlet több, tartós, vízálló, kevésbé hajlamos a ránc vagy a semmiből. [Széles körű használata] Minden smink táskák cipzár hordozható, így vigye magával az utazások, kempingezés, a strand, bulik, stb, vagy csak otthon hagyni, hogy szervezze meg a kozmetikumok. [Ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdése van arról, hogy ez a smink kozmetikai tisztálkodási szervező táska szett előtt, vagy a vásárlás után, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi lesz az ön számára kielégítő választ, amint lehetséges.Ma, a nők vagy a férfiak elkerülhetetlenül saját, sok smink, vagy piperekészlet, valamint a termékeket úgy tervezték, hogy segítsen megszervezni a boltban a kellékek.Használja a kozmetikai táska állítsa be kell tartani a hazai essentials szervezett, amíg még könnyen hordoz néhány piperekészlet is.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik