• Újszülött
plplaaoo Hordozható Klíma, Nyak-Rajongó, Személyes Rajongó, Hordozható Nyak Ventilátor Iroda, Nyakán Lóg, Ventilátor, Mini Kisméretű,

plplaaoo Hordozható Klíma, Nyak-Rajongó, Személyes Rajongó, Hordozható Nyak Ventilátor Iroda, Nyakán Lóg, Ventilátor, Mini Kisméretű,

HUF 1431.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A széles látószögű szél elfújja a fülledt melegbenA shovelless design elkerüli vágások, biztonságosabb.Könnyű, kompakt, nem veszi fel a helyet, könnyen használható, alkalmas otthoni, irodai, illetve kültéri.Jön egy kantár, nem csak fogd meg a kezét, hanem tedd a nyakadra.USB töltés, gyorsan megoldja a töltés bajok, hozz egy jó érzés a forró nyári.Három ventilátor sebességét az ön számára több választási lehetőséget, válassza ki a megfelelő szélerősség szerint szüksége van.Specifikáció : Elem Típus : Ventilátor-Anyag : ABS Feszültség : 5 V Akkumulátor Kapacitás : 1500m Ah Rajongó Penge Motor : Turbina Rajongó Penge Brushless Motor Használatát Idő : 360 perc 1. fogaskerék, 180 perc, a második fokozat, 60 perc, a harmadik fokozat a Termék Mérete : Kb. 35x89x120mm / 1.3 oz, Hogyan kell Használni : 1. Vegye ki ez a termék 2. Nyomja meg a power gombot, hogy bekapcsolja az 1. fogaskerék, nyomja meg újra a kapcsolót, hogy a második fokozat, nyomja meg a harmadik alkalom, hogy váltson a harmadik fokozat, végül nyomja meg a negyedik alkalom, hogy kapcsolja ki a Csomag Lista : 1 x Ventilátor 1 x Belépő 1 x USB Töltő Kábel 1 x Használati Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-2 cm-es hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Voltage:
5V
Battery Capacity:
1500mAh
Fan Blade Motor:
Turbine Fan Blade Brushless Motor
Use Time:
360 minutes at 1st gear, 180 minutes at second gear, 60 minutes at third gear
Product Size:
Approx. 35x89x120mm / 1.4x3.5x4.7in
Weight:
Approx. 180g / 6.3oz
How to Use:
1. Take out this product:
2. Press the power button to turn on the 1st gear, press again to switch to the second gear, press the third time to switch to the third gear, and finally press the fourth time to turn off :
Package List:
1 x Fan 1 x Lanyard 1 x USB Charging Cable 1 x Instruction
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

A vevőknek is tetszik