• Újszülött
Falra Szerelhető Smink Tükör 1x/ 10x-es Nagyító Tükör 8 Inch Fürdőszoba smink Tükör,Megfordítható Kétoldalas Személyes Hiúság Tükör (Nikkel)

Falra Szerelhető Smink Tükör 1x/ 10x-es Nagyító Tükör 8 Inch Fürdőszoba smink Tükör,Megfordítható Kétoldalas Személyes Hiúság Tükör (Nikkel)

HUF 3239.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Kettős Kétoldalas 1 X/10 X-es Nagyítású,】 - Ez a fali tükör, kétoldalas kivitel, az 1 X oldal célja, hogy átfogó pillantástA 10 X-es nagyítás oldalon alkalmas részletes smink, borotválás, fésülje át a haját, stb. ( Az ajánlott távolság használatával a 10 X tükör : ≤4 inch ). ?【Magas minőségű Anyag】- A fürdőszoba nagyító tükör készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, több réteg fekete borítás.Az anti-rozsda anti-oxidációs, karcolás-ellenálló, tartós nedves környezetben .Alkalmas fürdőszoba, hotel, spa, fodrászat. ?【360° Forgatható Tükör &Állítható Kiterjeszti Karját】- Rugalmas tükör a kihúzható kar, forgasd meg a hiúság tükörben, szög abban a helyzetben, hogy szerezze be a legjobb szög a különböző smink kell.Smink tükör kar hossza 12 cm, bővíthető szerint kell rakni az útból a falnak, ha nem használja. ?【Könnyen Szerelhető】- A hiúság tükör fali stílus, könnyen telepíthető, nem szakemberek szükséges.A szerelési tartozékok utasításokat jön a tükör a csomag.Ez is lehet telepíteni, hogy a magasság akarsz, könnyű használat. ?【Prémium értékesítés Utáni szolgáltatás 】- biztosítunk 12 hónap garancia 30 nap pénz visszafizetési garancia szolgáltatás.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdés, ha kap, vagy használja a smink tükör, mi lesz az, hogy 12 órán belül. ?【Kettős Kétoldalas 1 X/10 X-es Nagyítású,】 - Ez a fali tükör, kétoldalas kivitel, az 1 X oldal célja, hogy átfogó pillantást.A 10 X-es nagyítás oldalon alkalmas részletes smink, borotválás, fésülje át a haját, stb. ( Az ajánlott távolság használatával a 10 X tükör : ≤4 inch ). ?【Magas minőségű Anyag】- A fürdőszoba nagyító tükör készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, több réteg fekete borítás.Az anti-rozsda anti-oxidációs, karcolás-ellenálló, tartós nedves környezetben .Alkalmas fürdőszoba, hotel, spa, fodrászat. ?【360° Forgatható Tükör &Állítható Kiterjeszti Karját】- Rugalmas tükör a kihúzható kar, forgasd meg a hiúság tükörben, szög abban a helyzetben, hogy szerezze be a legjobb szög a különböző smink kell.Smink tükör kar hossza 12 cm, bővíthető szerint kell rakni az útból a falnak, ha nem használja. ?【Könnyen Szerelhető】- A hiúság tükör fali stílus, könnyen telepíthető, nem szakemberek szükséges.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik