• Újszülött
CO2-Monitor, Intelligens CO2 Érzékelő Anti-Interferencia Pontosan Alacsony Fogyasztás Elektrokémiai Érzékelő Modul Beltéri(Fekete)

CO2-Monitor, Intelligens CO2 Érzékelő Anti-Interferencia Pontosan Alacsony Fogyasztás Elektrokémiai Érzékelő Modul Beltéri(Fekete)

HUF 2.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Intelligens Szén-Dioxid Tesztelő : A gáz elemzést használ a levegő félvezető TVOC érzékelő, valamint a levegő minősége monitorok a hőmérséklet vagy a páratartalomNagy Teljesítményű, Magas minőségi levegőminőség érzékelő használatával magas minőségű elektrokémiai érzékelő modul, jó pontosság, stabil teljesítmény, erős anti-interferencia képesség, alacsony fogyasztás, hosszú élettartam.Pontosan Felismerni a Szén-Dioxid : a Nagy képernyő jelenik meg a villamos energia, CO2, hőmérséklet, páratartalom.Nem Kalibrálás Szükséges : Vizsgálat a hatalom, hogy pontosan érzékeli, szén-dioxid.A Nagy Képernyőn : font, Más színek mutatják a különböző levegő minősége, 400‑800ppm : zöld villanás, 800‑1800ppm : narancs flash, nagyobb, mint 1800ppm : vörös villanás, Feng Ming-riasztó körülbelül 30-szor 5 másodpercre.Szolgáltatás : 1. Intelligens Szén-Dioxid Tesztelő : A gáz elemzést használ a levegő félvezető TVOC érzékelő, valamint a levegő minősége monitorok a hőmérséklet vagy a páratartalom. Nagy Teljesítményű, Magas minőségi levegőminőség érzékelő használatával magas minőségű elektrokémiai érzékelő modul, jó pontosság, stabil teljesítmény, erős anti-interferencia képesség, alacsony fogyasztás, hosszú élettartam. Pontosan Felismerni a Szén-Dioxid : a Nagy képernyő jelenik meg a villamos energia, CO2, hőmérséklet, páratartalom. Nem Kalibrálás Szükséges : Vizsgálat a hatalom, hogy pontosan érzékeli, szén-dioxid. A Nagy Képernyőn : font, Más színek mutatják a különböző levegő minősége, 400‑800ppm : zöld villanás, 800‑1800ppm : narancs flash, nagyobb, mint 1800ppm : vörös villanás, Feng Ming-riasztó körülbelül 30-szor 5 másodpercre.Hogyan kell Használni : 1. Nyomja meg a power gombot 3 másodpercig, hogy a vizsgálat.Kalibráció nem szükséges.Úgy kezdődik, hogy munka után körülbelül két perc hatalom.A mérés stabil 30 perc után, a megfelelő mérési értéket is be lehet szerezni. Idő beállítása : nyomja meg hosszan a kapcsoló gombot, a flash bár ugrik a megfelelő állásba, majd nyomja meg a + vagy ‑ gombbal állítsa be a pontos időt. Röviden nyomja meg a bekapcsoló gombot, hogy átváltson a Fahrenheit, valamint Celsius. Nem kalibrációs indítás után automatikusan észlelt.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik