• Újszülött
TECKEEN Összecsukható Közös Hozzáférési CAC, Smart Kártya Olvasó, illetve a SIM Kártya Olvasó a Windows 10 8 7 (32/64 bit)

TECKEEN Összecsukható Közös Hozzáférési CAC, Smart Kártya Olvasó, illetve a SIM Kártya Olvasó a Windows 10 8 7 (32/64 bit)

HUF 3015.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 Nem illesztőprogram szükséges, plug and play, csak csatlakoztatni a c-típusú port, majd automatikusan felismeri. A CAC kártyaolvasó készült kiváló minőségű ABS anyag, ellenáll a túlmelegedést, illetve viselni. A CAC-kártya olvasó van egy erős, biztonságos, védett memória kártya adapter használható a különböző biztonsági programok. Intelligens kártya olvasó érzékelő, automatikus detektálás a rövidzárlat, valamint a termikus védelem. Alkalmas ID kompatibilis a különböző intelligens kártya műveletek, használt digitális hitelesítés biztonsági, stb. Nem illesztőprogram szükséges, plug and play, csak csatlakoztatni a c-típusú port, majd automatikusan felismeri. A CAC kártyaolvasó készült kiváló minőségű ABS anyag, ellenáll a túlmelegedést, illetve viselni. A CAC-kártya olvasó van egy erős, biztonságos, védett memória kártya adapter használható a különböző biztonsági programok. Intelligens kártya olvasó érzékelő, automatikus detektálás a rövidzárlat, valamint a termikus védelem. Alkalmas ID kompatibilis a különböző intelligens kártya műveletek, használt digitális hitelesítés biztonsági, stb. Az átviteli sebesség gyors, az átvitel hatékonysága magas, az idő jelentősen mentett. Az összecsukható CAC kártya olvasó könnyen hordozható, nem kell aggódni zsinórok, vagy lehet csatolni egy kulcstartó.Műszaki adatok : Név : CAC Kártya Reader Material : ABSColor : Fehér, Black Card típusa : 5 V, 3 V, pedig 1,8 V intelligens kártyák, ISO7816 Osztály, A, B, CSIM kártyák csak kompatibilis a Windows.OPERÁCIÓS rendszer : Windows 10, 8, 7 (32/64 bit), Windows XP, Vista (32/64 bit), Windows Server 2003/2008 (32/64 bit)a Csomag tartalmazza : 1* Kártya Reader Notes : 1. Mivel a különböző monitor fényhatások, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe, ami mutatta a képeket. Kérlek, bocsáss meg egy kis mérési eltérés miatt kézi mérés.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik