• Újszülött
G2TUP Chihuahua Szerető Kozmetikai Táska állatbarát Ajándék Nőknek Chihuahua Állat Tisztálkodási Zsákok (Chihuahua smink táska)

G2TUP Chihuahua Szerető Kozmetikai Táska állatbarát Ajándék Nőknek Chihuahua Állat Tisztálkodási Zsákok (Chihuahua smink táska)

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✧Szereted a Csivava?Kiváló ajándék Chihuahua szeretők ,kutya szerető,pet lovers,az állatok szerelmeseinekKopás van valahol a felek alkalmas bármilyen alkalomra. ✧Édes Csivava Cipzár Táska arról, hogy boldog, valamint a szórakoztató, hogy bárki, aki szereti őket.Lehet, hogy a nővér ,barát, a nagymama,rokon,anya, a néni lánya, , tanár, ápoló, orvos, felesége, családja & valaki, mint a Születésnap,a Hálaadás Napja,anyák Napja,Karácsony, Új Év Ajándékokat. ✧Remek ajándék Chihuahua tulajdonosok : "megkértem Istent, egy igaz barát akkor küldött egy Csivava."Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassa, hogy szeretsz Chihuahua. ✧TARTÓS ANYAG : Chihuahua Cipzár Táska puha poliészter anyag, valamint élénk nyomtatott smink táska, továbbá a felszín vízálló, a kozmetikai táska. ✧Vízálló állatbarát Kozmetikai Táska, Smink Táska Mérete : 23*17cm, Tökéletes utazáshoz, ezek a smink tasakok nem csak tele kozmetikai de szolgálhat egy hétköznapi táskában a fejhallgató, mobiltelefon, napszemüveg, valamint a billentyűk. ✧Szereted a Csivava?Kiváló ajándék Chihuahua szeretők ,kutya szerető,pet lovers,az állatok szerelmeseinek.Kopás van valahol a felek alkalmas bármilyen alkalomra. ✧Édes Csivava Cipzár Táska arról, hogy boldog, valamint a szórakoztató, hogy bárki, aki szereti őket.Lehet, hogy a nővér ,barát, a nagymama,rokon,anya, a néni lánya, , tanár, ápoló, orvos, felesége, családja & valaki, mint a Születésnap,a Hálaadás Napja,anyák Napja,Karácsony, Új Év Ajándékokat. ✧Remek ajándék Chihuahua tulajdonosok : "megkértem Istent, egy igaz barát akkor küldött egy Csivava."Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassa, hogy szeretsz Chihuahua. ✧TARTÓS ANYAG : Chihuahua Cipzár Táska puha poliészter anyag, valamint élénk nyomtatott smink táska, továbbá a felszín vízálló, a kozmetikai táska. ✧Vízálló állatbarát Kozmetikai Táska, Smink Táska Mérete : 23*17cm, Tökéletes utazáshoz, ezek a smink tasakok nem csak tele kozmetikai de szolgálhat egy hétköznapi táskában a fejhallgató, mobiltelefon, napszemüveg, valamint a billentyűk.Mi szakosodott Zokni/Bögre készítés.A termékek ihlette hétköznapi tárgyak, mint például háziállatok, természet, tudomány, tételek, sőt még többet is.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik