• Újszülött
Lookatool Kettős Művészeti Eszköz, A Toll Lapos Akril Festmény, Rajz, Ecset Kerek Toll Köröm Köröm Végén Köröm Latex (B, Egy Méret)

Lookatool Kettős Művészeti Eszköz, A Toll Lapos Akril Festmény, Rajz, Ecset Kerek Toll Köröm Köröm Végén Köröm Latex (B, Egy Méret)

HUF 226.80
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Divat, Könnyen Használható】 A Tolltartó Célja Egy Kis Derék, Ahol Egy Gyönyörű Megjelenés, Valamint Egy Kényelmes Fogást BiztosítKöröm Por Lehet Választotta Ki Ezeket Az Ecseteket.Rajzolhat olyan Szép, Hüvelyek Vagy 3 D Festés, Ahogy Tetszik. 3x Köröm Rajz Tollat. 【Széles körű Alkalmazását】 Nagy Szalonok Pedig Haza DIY , Alkalmas A Körmök Szakember, Köröm Tanuló.Nagyon Praktikus, Hordozható, Robusztus. 【3 Köröm Ecset Toll】 Különböző Méretű Bélés, Majd Ecsettel Hozzájárulnak A Finom Munkát, Valamint A Kis Részleteket, Majd Alkalmazkodni A Különböző Hosszúságú Méretben, Segít, Hogy Hozzon Létre A Szép Köröm Minták. 【Kettős Végén Tervezték,】 Egyik Végén Jön Egy Óceánjáró A Kefét, Majd Egy Másik Végén Jön Egy Faragás Ecset. 2 Az 1-Ben Design A Hely, Könnyű Tárolni, Illetve Szállítani. 【Divat, Könnyen Használható】 A Tolltartó Célja Egy Kis Derék, Ahol Egy Gyönyörű Megjelenés, Valamint Egy Kényelmes Fogást Biztosít.Köröm Por Lehet Választotta Ki Ezeket Az Ecseteket.Rajzolhat olyan Szép, Hüvelyek Vagy 3 D Festés, Ahogy Tetszik. 3x Köröm Rajz Tollat. 【Széles körű Alkalmazását】 Nagy Szalonok Pedig Haza DIY , Alkalmas A Körmök Szakember, Köröm Tanuló.Nagyon Praktikus, Hordozható, Robusztus. 【3 Köröm Ecset Toll】 Különböző Méretű Bélés, Majd Ecsettel Hozzájárulnak A Finom Munkát, Valamint A Kis Részleteket, Majd Alkalmazkodni A Különböző Hosszúságú Méretben, Segít, Hogy Hozzon Létre A Szép Köröm Minták. 【Kettős Végén Tervezték,】 Egyik Végén Jön Egy Óceánjáró A Kefét, Majd Egy Másik Végén Jön Egy Faragás Ecset. 2 Az 1-Ben Design A Hely, Könnyű Tárolni, Illetve Szállítani.Kettős Művészeti Eszköz, a Toll Lapos Akril Festmény, Rajz, Ecset Kerek Toll Köröm Köröm Végén Köröm Latex【Kettős Végén Tervezték,】 Egyik végén jön egy óceánjáró a kefét, majd egy másik végén jön egy faragás ecset. 2 az 1-ben design a hely, könnyű tárolni, illetve szállítani.【Széles körű Alkalmazását】 Nagy szalonok pedig haza DIY , alkalmas a körmök szakember, köröm tanuló.Nagyon praktikus, hordozható, robusztus.3x Köröm Rajz Toll【Divat, Könnyen Használható】 A tolltartó célja egy kis derék, ahol egy gyönyörű megjelenés, valamint egy kényelmes fogást biztosít.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik