• Újszülött
Erős Cianoakrilát (CA) Szuper Ragasztó által CYAFIXED, Minden Célra Közepes Viszkozitás Azonnali Ragasztó, 1 oz. (28.3 G)

Erős Cianoakrilát (CA) Szuper Ragasztó által CYAFIXED, Minden Célra Közepes Viszkozitás Azonnali Ragasztó, 1 oz. (28.3 G)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

⭐NAGY TELJESÍTMÉNYŰ IPARI MINŐSÉGŰ RAGASZTÓT : Mivel a márka a kezdetektől, CYAFIXED már ragaszkodnak a termelés szabványos ipari-fokozatú Super CA RagasztóA Cianoakrilát Ragasztó megfogalmazott erősen koncentrált alapanyag összetevőinek biztosítja a kiváló teljesítmény. ⭐SOKOLDALÚ HÁZTARTÁSI ALAPVETŐ fontosságú RAGASZTÓ : CYAFIXED Minden Célra Közepes Viszkozitás Azonnali Ragasztó kötvények mindössze 5-30 másodpercre van egy viszkozitás 100 CPS.Akár akarod, javítás, hétköznapi tárgyak, például bútorok, díszek, játékok, ékszerek, vagy töltse ki néhány kézműves projekt, vagy hobbi modellek, CYAFIXED Közepes Viszkozitás Szuper CA Ragasztó lehet az ön számára a legjobb megoldás. ⭐TÖKÉLETES ALKALMAZÁS TAPASZTALAT : CYAFIXED CA Ragasztó egyszerű, könnyen használható.Egyszerűen tiszta a két felületen lehet ragasztani, alkalmazni a megfelelő mennyiségű ragasztó (általában csak 2-3 csepp), majd nyomja meg könnyedén egy pár másodpercig, aztán készen is van. ⭐NAGY ÉRTÉKŰ CSOMAG : Ha vásárolni CYAFIXED Ragasztót kap egy 1 uncia üveg Szuper CA Ragasztó Közepes Viszkozitás, egy extra applikátor kap, hogy a jövőben eltömődés, 3 microtip tartozékok segítséget nyújtanak a kérelmező a nehezen elérhető területek.Vásároljon most!. ⭐BIZTONSÁGI ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA : javasoljuk, hogy dolgozik egy jól szellőző területen szemüveget, tárolás hűvös, száraz helyen van lejárati ideje legfeljebb 24 hónap, vagy annál hosszabb az alábbiakban 46 fok.Ha nem elégedett a termék használata közben, akkor ígérem 100% - os visszatérítési vagy csere!. ⭐NAGY TELJESÍTMÉNYŰ IPARI MINŐSÉGŰ RAGASZTÓT : Mivel a márka a kezdetektől, CYAFIXED már ragaszkodnak a termelés szabványos ipari-fokozatú Super CA Ragasztó.A Cianoakrilát Ragasztó megfogalmazott erősen koncentrált alapanyag összetevőinek biztosítja a kiváló teljesítmény. ⭐SOKOLDALÚ HÁZTARTÁSI ALAPVETŐ fontosságú RAGASZTÓ : CYAFIXED Minden Célra Közepes Viszkozitás Azonnali Ragasztó kötvények mindössze 5-30 másodpercre van egy viszkozitás 100 CPS.Akár akarod, javítás, hétköznapi tárgyak, például bútorok, díszek, játékok, ékszerek, vagy töltse ki néhány kézműves projekt, vagy hobbi modellek, CYAFIXED Közepes Viszkozitás Szuper CA Ragasztó lehet az ön számára a legjobb megoldás.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik