• Újszülött
Mobiltelefon/Tablet/Laptop, Hordozható Állvány, Összehajtható & Állítható, Ergonómikus, Könnyű, Kompakt Univerzális Fém Állvány (Nagy)

Mobiltelefon/Tablet/Laptop, Hordozható Állvány, Összehajtható & Állítható, Ergonómikus, Könnyű, Kompakt Univerzális Fém Állvány (Nagy)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

♥ Ideális Munka, Utazás : Kompakt, könnyű, hordozható, csak 100/145gHa a munka, utazás közben, vagy ha utazások között több munkaterületek, hogy egy állvány használata mind otthon, mind a cél, javasoljuk, MYMM fém állvány.Gyorsan, könnyen beállítható, valamint felhajtható, állítható, erős.Egyszerű, de praktikus!. ♥ Széles Kompatibilitás : A laptop & tablet állvány (Nagy Méret) támogatja a legtöbb eszközök több mint 7 cm, a mobiltelefon állni (Kis Méret) támogatja az összes telefont, majd kis tablet. ♥ A több Szögben Állítható Design : A laptop & tablet& mobiltelefon állni támogatja 180° ingyenes beállítás, rugalmas, sima, állítsa be, hogy kényelmes működési szög, magassága alapján a tényleges kell.A ergonomikus kialakítás teszi a könnyű nézve, gépelés, enyhíti a nyak, váll, gerinc fájdalom. ♥ Kompakt, Hordozható : a Legtöbb Csak 145g!Ellentétben a többi mobiltelefon tartó, hogy nem szeres,a MYMM fém állvány lehet hajtani teljesen helytakarékos, könnyen venni, ha kint vagy utazás közben.Intuitív kialakítás teszi az állvány egyszerű működtetni.Egy könnyű & gyors cselekvés, megnyit, bezár a stand.Váltás az üzemmódok között az 1 második. ♥ Anti-Semmiből & Anti-Csúszós : MYMM fém állvány teljes mértékben veszi körül puha ragasztó védi a készüléket a csúszás, vagy karcolás a használat során. ♥ Ideális Munka, Utazás : Kompakt, könnyű, hordozható, csak 100/145g.Ha a munka, utazás közben, vagy ha utazások között több munkaterületek, hogy egy állvány használata mind otthon, mind a cél, javasoljuk, MYMM fém állvány.Gyorsan, könnyen beállítható, valamint felhajtható, állítható, erős.Egyszerű, de praktikus!. ♥ Széles Kompatibilitás : A laptop & tablet állvány (Nagy Méret) támogatja a legtöbb eszközök több mint 7 cm, a mobiltelefon állni (Kis Méret) támogatja az összes telefont, majd kis tablet. ♥ A több Szögben Állítható Design : A laptop & tablet& mobiltelefon állni támogatja 180° ingyenes beállítás, rugalmas, sima, állítsa be, hogy kényelmes működési szög, magassága alapján a tényleges kell.A ergonomikus kialakítás teszi a könnyű nézve, gépelés, enyhíti a nyak, váll, gerinc fájdalom. ♥ Kompakt, Hordozható : a Legtöbb Csak 145g!Ellentétben a többi mobiltelefon tartó, hogy nem szeres,a MYMM fém állvány lehet hajtani teljesen helytakarékos, könnyen venni, ha kint vagy utazás közben.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik