• Újszülött
Magas Minőségű Víz Mérő Teszt. Szakmai TDS EK & Hőmérséklet-Mérő. 3 az 1-ben. Élettartam Garancia! Pontos, Megbízható, Víz Mérő Teszt.

Magas Minőségű Víz Mérő Teszt. Szakmai TDS EK & Hőmérséklet-Mérő. 3 az 1-ben. Élettartam Garancia! Pontos, Megbízható, Víz Mérő Teszt.

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Professzionális Minőségű, ellentétben a Gazdaság modellek állnak rendelkezésre, Azt kapja, Amit Fizetni kell!Ha keres egy Szuper Pontos, Megbízható Méter, ez az igazi!.TDS azt mondja, ha meg kell változtatni a Szűrők.Csak Pénzt Takarít meg, valamint Védi Az Egészség!.MŰSZAKI adatok : Pontosság : ± 2% - a.Tartomány : 0-5000ppm, 0-9990 µs/cm, 0. Utolsó TDS Mérő kell venni, annyira biztosak vagyunk kínálunk egy 100% - os Pénz-visszafizetési Garancia egy Életre!.Professzionális Minőségű, ellentétben a Gazdaság modellek állnak rendelkezésre, Azt kapja, Amit Fizetni kell!.Ha keres egy Szuper Pontos, Megbízható Méter, ez az igazi!.TDS azt mondja, ha meg kell változtatni a Szűrők.Csak Pénzt Takarít meg, valamint Védi Az Egészség!.MŰSZAKI adatok : Pontosság : ± 2% - a.Tartomány : 0-5000ppm, 0-9990 µs/cm, 0. Utolsó TDS Mérő kell venni, annyira biztosak vagyunk kínálunk egy 100% - os Pénz-visszafizetési Garancia egy Életre!.Professzionális minőségű kombináció TDS Mérő, TDS EK Mérő Hőmérséklet Mérő A TDS EK Mérő professzionális szintű víz mérő teszt, hogy elfér a zsebében!Ideális minden vízminőség vizsgálat, víztisztító alkalmazások, szennyvíz rendelet, aqua kultúra,hidrokultúrás, laboratóriumi, illetve tudományos vizsgálat, medencék & gyógyfürdők, ökológia vizsgálati, kolloid ezüst, víz-kezelés, - több is.Jellemzők : * Lock funkció - könnyen olvasni rögzíteni, nyomja meg a gombot, majd távolítsa el a vizsgálati oldat. * 4 Kijelző mód : nyomja meg a SHIFT gomb : TDS - ppm & °C, EK - µs/cm & °C, TDS - ppm & °F, EK - µs/cm & °F * 5 perc Automatikus Kikapcsolás funkció, így az akkumulátor nem fut le. * Mérési Tartomány : Vezetőképesség : 0 - 9990 µs/cm TDS : 0 - 5000 ppm (részecske per millió) Celsius Fok : 0.0°C * Pontosság : ± 2% * Nettó súly : 1.94 oz (55g) * Méret : 6 x 1.55 hüvelyk (154 x 30 x 14 mm) További információ www.info tudjuk, hogy szeretni fogja a pontosság, a megbízhatóság az, hogy ez a Víz Vizsgálati Méter.Kattintson a Kosárba Gombra a jobb felső sarokban az az oldal, MOST!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik