• Újszülött
Airpod 3 Esetben 2021 a Kulcstartó Aranyos Rajzfilm Candy Design Ütésálló Bőr Védelmi Tartozékok Airpod 3. Szilikon Fedő. (Keksz-Kék)

Airpod 3 Esetben 2021 a Kulcstartó Aranyos Rajzfilm Candy Design Ütésálló Bőr Védelmi Tartozékok Airpod 3. Szilikon Fedő. (Keksz-Kék)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Kompatibilis Modellek】 Ez a 2021 Airpod 3 esetben kompatibilis Apple Airpod 3 (Kérjük, vegye figyelembe, Air Pod 3 Air Pod 3 Töltés Esetben nem tartalmazza. 【Könnyen Használható】 - Ez az Air Pod 3 esetben fedezi a Karabiner a könnyű hordozhatóságért.A kivágott pontos, annak érdekében, hogy a töltés port megfelelően van-e csatlakoztatva. 【Teljes Hozzáférés】 Pontos kivágás ingyenes hozzáférést a töltés port.Jól illeszkedjen a töltés esetében. 【Teljes Védelmet】 Teljesen szabályozott tervezési védi az Apple Air Pod 3 .Tartja a készülék biztonságos sérülés, karcolás, Funkciók, sima felület, hogy nem jön ki a napi használatra. 【Garancia】 biztosítunk 12 hónap ingyenes garanciális, valamint 24 órás szakmai ügyfélszolgálat.Ha nem teljesen elégedett, azonnal lépjen kapcsolatba velünk!Ez a garancia a kizárólagos értékesítési keresztül " Shllrdees "csak vásárlások révén jogosulatlan újra az eladók nem vonatkozik ez ugyanaz a gyártó nem vállal felelősséget. 【Kompatibilis Modellek】 Ez a 2021 Airpod 3 esetben kompatibilis Apple Airpod 3. (Kérjük, vegye figyelembe, Air Pod 3 Air Pod 3 Töltés Esetben nem tartalmazza. 【Könnyen Használható】 - Ez az Air Pod 3 esetben fedezi a Karabiner a könnyű hordozhatóságért.A kivágott pontos, annak érdekében, hogy a töltés port megfelelően van-e csatlakoztatva. 【Teljes Hozzáférés】 Pontos kivágás ingyenes hozzáférést a töltés port.Jól illeszkedjen a töltés esetében. 【Teljes Védelmet】 Teljesen szabályozott tervezési védi az Apple Air Pod 3 .Tartja a készülék biztonságos sérülés, karcolás, Funkciók, sima felület, hogy nem jön ki a napi használatra. 【Garancia】 biztosítunk 12 hónap ingyenes garanciális, valamint 24 órás szakmai ügyfélszolgálat.Ha nem teljesen elégedett, azonnal lépjen kapcsolatba velünk!Ez a garancia a kizárólagos értékesítési keresztül " Shllrdees "csak vásárlások révén jogosulatlan újra az eladók nem vonatkozik ez ugyanaz a gyártó nem vállal felelősséget.Ez egy egyszerű, de élvezetes ajándék, célja, lányok, fiúk, a tinédzserek, a nők, párok, stb, ez tökéletes karácsonyi ajándéknak.Ez lesz dicsérte az emberek.Szolgáltatás : 1. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy anyagi biztonságot.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik