• Újszülött
KADS Köröm Bélyegzés Lemezek Hópihe Karácsony Mikulás Karácsonyi Zokni Fa Bell Köröm bélyegsablon DIY Köröm Díszítés (CH023)

KADS Köröm Bélyegzés Lemezek Hópihe Karácsony Mikulás Karácsonyi Zokni Fa Bell Köröm bélyegsablon DIY Köröm Díszítés (CH023)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Tartalmaz mindenféle klasszikus Karácsonyi stílusú minták : Mikulás, Karácsony, kalap, Karácsonyi zokni, hóember, Karácsonyi csengő, karácsonyfa, szarvas stb, amely felajánlja többszörös választás, alkalmas bármely fél a Karácsony.Minősített rozsdamentes acél köröm bélyegző nyomot hagytak mély ahhoz, hogy tartsa elég lengyel egy szép átlátszó bélyegzés köröm eredmény.A köröm bélyegzés lemezek célja, hogy a közös köröm mérete illeszkedik a legtöbb körmök.Ez lehet alkalmazni, hogy a köröm vagy a toe.DIY NAIL ART : Ez jó, hogy DIY köröm, a család vagy barátok, amikor a családi összejövetelek, partik.Lehet kapni a bájos körmök is használja őket, hogy díszítse a haza, mobil telefon esetében, üdvözlőlapok, kupa, stb.Nagy, mind a profi műkörmös szakemberek, vagy a köröm tanulók.Különböző választás, ott is mindenféle lemezek által tervezett a saját tervezők.Jellemzői : -Egyszerű DIY Otthon & Szalon.Különösen alkalmas a Karácsony. -A különböző tervezési Karácsonyi köröm bélyegzés lemezek szerepelnek, Mikulás, Karácsony, kalap, Karácsonyi zokni, hóember, Karácsonyi csengő, Karácsonyi Koszorú, Karácsonyi Ajándék Doboz, karácsonyfa, szarvas, stb. -Tökéletes ajándék a család vagy barát.Specifikáció 100% vadonatúj, jó minőségű Anyaga : Kiváló minőségű Rozsdamentes Acél Szín : olyan képeket mutatott Méret : 7 X8cm Csomag tartalma : 1 x Karácsonyi Köröm bélyegzés lemezek, Hogyan kell használni : 1. Alkalmazni base coat vagy hagyományos lakk a köröm. Alkalmazza a körömlakk, hogy a kívánt képet belül egy tányért. (Ajánlott : a Szilárd Színű Körömlakk, úgy, hogy a textúra lesz vastagabb, mint a többi köröm lengyel) 3. Egy lehúzó odahajolt 45 celsius-fok, karcolás, túlzott lengyel le gyorsan, határozottan belülről kifelé. Azonnal nyomja meg a stamper egy gyengéd gördülő mozgást, hogy vegye fel a design.A kép át a bélyeg. Bélyegző a kép a köröm egy gyengéd, gördülő mozgással. Ismételje meg a fenti lépéseket a körmök. Bélyegzés után köröm, alkalmazni felső kabát tartós viselet.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik