• Újszülött
Vinray De Első Kávét neonreklám egy Kávéra, Bár, Pub, Dekor,Fali Art Dekoráció Étterem Nappali,Led Kávézó,USB Tápellátás, Fém Lánc.

Vinray De Első Kávét neonreklám egy Kávéra, Bár, Pub, Dekor,Fali Art Dekoráció Étterem Nappali,Led Kávézó,USB Tápellátás, Fém Lánc.

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Különleges Design】Vinray de első kávét neon fény a térben,Lágy fény jele, kínál, nyugodt, romantikus hangulat,Hagyja pihenni, ellazulni, hogy a párt művészileg9 inch,Hordozható bárhová magával vihet. 【Könnyen Használható】Két, Előre fúrt lyukak a kiváló minőségű átlátszó hátlap könnyen lóg (tartalmazza lógó lánc )A 150 cm-es (60 cm) hosszú drótot egy gombot, hogy kapcsolja be vagy ki.A neonreklám az USB powerd használható a mobil tápegység , Vagy a számítógép, töltés, széles körű felhasználásra, használható bárhol, bármikor. 【Biztonsági & Prémium 】Mi egy professzionális gyártója egyéni neonfényekhez, több mint tíz éves tapasztalattal,Ők polisztirol, biztonságos, tartós, nincs zaj, nincs fűtés, nincs kockázat üveg törés,50,000 óra várható élettartama.LED neon fények úgy tervezték, 5 V alacsony voltageand az energia-megtakarítás. 【Széles körben Alkalmazást】Vinray de első kávét neonreklám lehet tökéletes kávézó,pékség, valamint cukrászdában,vagy írd be a nappaliba.Egy csésze kávét, ha kell egy kis szünet. 【Bevásárló Biztonsági】 kínálunk egy év garancia, valamint a 30 nap nem ok visszatérítés.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi mindent megteszünk, hogy ön elégedett legyen.Álom nagy neonreklám használja forgatókönyv : kávézó, társalgó, teázó, vagy otthon bárban.Pihenni egy fárasztó nap után egy csésze kávét.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik