• Újszülött
Napelemes Töltés Vezérlő 60A Dual USB Port Auto PWM LCD Kijelző Napelem Töltés Szabályozó

Napelemes Töltés Vezérlő 60A Dual USB Port Auto PWM LCD Kijelző Napelem Töltés Szabályozó

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

A töltés szabályozó csak alkalmas ólom‑savas akkumulátorok : NYITOTT, AGM, ZSELÉ, nem alkalmas a nikkel-hidrid lítium, Liions, vagy más elemeketA teljes 4‑fokozatú PWM fel kezelési, javítja a rendszer hatékonyságát, valamint meghosszabbítja az élettartama az akkumulátor.Jön LCD kijelző, amely egyértelműen jelzi az állapotát, adatok, kényelmesen váltott mód paraméter konfiguráció, alkalmas otthoni, ipari, kereskedelmi, stb.Beépített mikro-vezérlő, egy gombos beállítás, digitális kijelző, automatikus memória funkció.Szolár vezérlő rövidzárlat‑védelem, nyitott áramkör védelem,fordított védelem, át‑terhelés védelem, dual fordított jelenlegi védelem, alacsony hőtermelés.Tulajdonságok : Állapot : Brand New Item Típusa : Napelemes Töltés Controller Material : ABSColor : Mint látható, a picture Size : Kb.4 oz Rated Feszültség : 12 V 24 V Automata (maximális napelem bemenet 25 V 720 W, ha az akkumulátor 12 V-os, maximális napelem bemenet 50 V 1440 W ha az akkumulátor 24 V) Aktuális : 60 AThe töltés szabályozó csak alkalmas ólom-savas akkumulátorok : NYITOTT, AGM, GÉL Nem használható : nikkel hidrid, Liions, vagy más elemeket.Alkalmazás : a ház, a kert, kerti, üzlet, stb.A csomag Lista : 1 x Napelemes Töltés Controller1 x Utasítás Manual Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Csatlakoztassa az akkumulátort, hogy a pozitív, mind a negatív, a töltés szabályozó. Csatlakoztassa a fotovoltaikus modul a pozitív, mind a negatív a szabályozó. Csatlakoztassa a felhasználó számára, hogy a pozitív, mind a negatív, a töltés szabályozó. A szétszerelés sorrend ezzel ellentétes, hogy a vezetékek érdekében.Helytelen sorrendben károsíthatja az adatkezelő!.

Főbb jellemzők

Condition:
Brand New
Item Type:
Solar Charge Controller
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.13.6x7cm/5.4x2.8in
Weight:
Approx.154g/5.4oz
Rated Voltage:
12V 24V Automatic (maximum solar panel input is 25V 720W if your battery is 12V, maximum solar panel input is 50V 1440W if your battery is 24V)
Current:
60A
The charge regulator is only suitable for lead-acid batteries:
OPEN, AGM, GEL
Not suitable for:
nickel hydride, Liions, or other batteries.
Application:
Home, yard, outdoor, business, etc.
Package List:
1 x Solar Charge Controller:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Connect the battery to the positive and negative of the charge regulator.:
4. Connect the photovoltaic module to the positive and negative of the regulator.:
5. Connect the user to the positive and negative of the charging regulator.:
6. The disassembly sequence is contrary to the wiring order.Improper order can damage the controller!:

A vevőknek is tetszik