• Újszülött
Háztartási Ipari Minőségű Digitális Decibel Mérő, Megvilágított Kijelző, Széles, Nagy Pontosságú, Alkalmas: Iskola, Könyvtár, Stb.

Háztartási Ipari Minőségű Digitális Decibel Mérő, Megvilágított Kijelző, Széles, Nagy Pontosságú, Alkalmas: Iskola, Könyvtár, Stb.

HUF 1944.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★[Kiváló Minőségű Elektronikus Alkatrészek] : A Termékek Használatát Kondenzátor Mikrofonok Érintése Nélkül Tárgyakat, Így A Teszt Eredménye Is Megjelenik, Gyorsan, PontosanAz Ön Számára A Lehető Legpontosabb Adatokat, Amikor Gyorsul. ★[Elemtartó Design] : Az Eszköz Fogad el EGY 9 v-os Elem a Design, A Nagy Akkumulátor Lehet, Hogy A Készenléti Idő Hosszabb, Így A Mérés gondtalan. ★ [Biztonságos, Tartós] : Masszív, Tartós.Használjuk, Magas Minőségű Anyagok, Hogy Megakadályozza Őket Abban, Hogy Csökken A Magasság, Illetve Károsítja A Gép.Még Akkor Is, Ha Véletlenül Esik A Magasból, Továbbra Is Használhatja A Terméket. ★[Energiatakarékosság, Energiatakarékos] : A Termékek Automatikusan Kikapcsolt, Automatikus leállítás Után Körülbelül 10 Percig, Anélkül, hogy a Művelet, Valamint Nagy Felbontású LCD-Háttérvilágítás-Képernyő, Így Még Pontosabb Adatok Éjszaka. ★[Értékesítés Utáni Problémák, Illetve 100% - Os Elégedettségi] : Ha Bármilyen Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba Az Ügyfélszolgálattal, Felvesszük Önnel A Kapcsolatot, Amint Lehetséges.Ha Nem Elégedett A Termékeinkkel, Örömmel Nyújt 100% - Os Csere.Kínálunk Egy 30 Napos Visszatérítési 12 Hónap Garancia. 100% Elégedettség Garancia Nincs Kockázat Vásárolni!. ★[Kiváló Minőségű Elektronikus Alkatrészek] : A Termékek Használatát Kondenzátor Mikrofonok Érintése Nélkül Tárgyakat, Így A Teszt Eredménye Is Megjelenik, Gyorsan, Pontosan.Az Ön Számára A Lehető Legpontosabb Adatokat, Amikor Gyorsul. ★[Elemtartó Design] : Az Eszköz Fogad el EGY 9 v-os Elem a Design, A Nagy Akkumulátor Lehet, Hogy A Készenléti Idő Hosszabb, Így A Mérés gondtalan. ★ [Biztonságos, Tartós] : Masszív, Tartós.Használjuk, Magas Minőségű Anyagok, Hogy Megakadályozza Őket Abban, Hogy Csökken A Magasság, Illetve Károsítja A Gép.Még Akkor Is, Ha Véletlenül Esik A Magasból, Továbbra Is Használhatja A Terméket. ★[Energiatakarékosság, Energiatakarékos] : A Termékek Automatikusan Kikapcsolt, Automatikus leállítás Után Körülbelül 10 Percig, Anélkül, hogy a Művelet, Valamint Nagy Felbontású LCD-Háttérvilágítás-Képernyő, Így Még Pontosabb Adatok Éjszaka. ★[Értékesítés Utáni Problémák, Illetve 100% - Os Elégedettségi] : Ha Bármilyen Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba Az Ügyfélszolgálattal, Felvesszük Önnel A Kapcsolatot, Amint Lehetséges.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik