• Újszülött
EMF-Blokkoló Anyag RFID Árnyékoló Szövet Blokk mobiltelefon Jeleket, 5G, WiFi, GPS, Kék-Is-edik Több(Méret:1.1x5m) (Szín : 1.1x5m)

EMF-Blokkoló Anyag RFID Árnyékoló Szövet Blokk mobiltelefon Jeleket, 5G, WiFi, GPS, Kék-Is-edik Több(Méret:1.1x5m) (Szín : 1.1x5m)

HUF 0.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[RÉZ/NIKKEL & VEZETŐ] : Ez az EMF árnyékolás anyagból készült, 20% - os Réz/Nikkel 80% Poliészter, amely pajzs a 10 Mhz, hogy 5 ghz-esVezető,Anti-Sugárzás,Jel Blokkolja. [LABOR TESZTELT] : Ez az EMF árnyékoló szövet labor bevizsgált, ellenőrzött, harmadik fél által a forrás.Átlagos csökkenés meghaladja a 99.9% - a magas frekvencia RF, milliméter, valamint a mikrohullámú sugárzás gyakran társul mobil kommunikáció, 5 G, Wi Fi, kék-is-edik, GPS, RFID, CB rádió, mikrohullámú sütő pedig több. [ELŐNYEI EMF VÉDELEM] : Manapság a magas technológia frissítése mindennapi, hacker technológia egyre jobban fejlett.Ha nem védjük meg az elektronikus berendezéseket, a privát információk veszik el mások által nélkül, A siker is el fog tűnni könnyen.Látható, EMF védelme nagyon fontos számunkra. [SZÉLES körű HASZNÁLATA] : Ez a jel árnyékoló szövet lehet használni a sok termék.Például a szülési ruhát, sugárvédelmi ruhák, sugárvédelmi függöny, emf, takaró, rfid blokk, rfid-blokkoló táska, sugárzás telefon esetében, vagy laptop emf pajzs, sugárvédelmi a számítógép kiterjed, központi alváz kiterjed, széles körben használt RFID anti-theft pénztárca, kártya, táskák, kerti derék táskák, útlevél, takaró, stb. [VÉDELEM MOST] : alakítsa Át a hálószobában vagy a nappaliban egy Faraday-kalitka.Tedd a szövet alatt, szőnyeg, csempe vagy laminált.Védje meg magát a Wifi sugárzás, még a sugárzás a szomszédos lakásban.Az ipari, illetve otthoni használatra. [RÉZ/NIKKEL & VEZETŐ] : Ez az EMF árnyékolás anyagból készült, 20% - os Réz/Nikkel 80% Poliészter, amely pajzs a 10 Mhz, hogy 5 ghz-es.Vezető,Anti-Sugárzás,Jel Blokkolja. [LABOR TESZTELT] : Ez az EMF árnyékoló szövet labor bevizsgált, ellenőrzött, harmadik fél által a forrás.Átlagos csökkenés meghaladja a 99.9% - a magas frekvencia RF, milliméter, valamint a mikrohullámú sugárzás gyakran társul mobil kommunikáció, 5 G, Wi Fi, kék-is-edik, GPS, RFID, CB rádió, mikrohullámú sütő pedig több. [ELŐNYEI EMF VÉDELEM] : Manapság a magas technológia frissítése mindennapi, hacker technológia egyre jobban fejlett.Ha nem védjük meg az elektronikus berendezéseket, a privát információk veszik el mások által nélkül, A siker is el fog tűnni könnyen.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik