• Újszülött
CZDYUF 4db Réz Golyós Szelep 1/8 1/4 3/8 1/2 férfi Férfi Bsp Menet fogantyúval

CZDYUF 4db Réz Golyós Szelep 1/8 1/4 3/8 1/2 férfi Férfi Bsp Menet fogantyúval

HUF 2.67
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Használja a réz anyag a labdát,amelyet sokáig nem rozsda/szivárgásEllentétben a más termékeket használja a vas, ez a termék belsejében lakk anyag , ami sokkal jobb, mint a normál műanyag.Nagyon fontos, hogy a telepítés, van konkrét minőség-ellenőrzési eljárást ebben a részében a gyár. 180° Kezelni : nem is kell, hogy fontolja meg, hogy melyik oldalon kell helyezni.Mindkét oldalon lehet zárni.Meg fogja találni, hogy rendkívül kényelmes, különösen sürgős esetekben.Férfi, mind a Női Nemzeti Cső Kúpos (NPT) szálak csatlakozó két cső.Működési hőmérséklet tartomány -65 +250 ° F. Tulajdonságok : Használja a réz anyag a labdát,amelyet sokáig nem rozsda/szivárgás.Ellentétben a más termékeket használja a vas, ez a termék belsejében lakk anyag , ami sokkal jobb, mint a normál műanyag.Nagyon fontos, hogy a telepítés, van konkrét minőség-ellenőrzési eljárást ebben a részében a gyár.180° Kezelni : nem is kell, hogy fontolja meg, hogy melyik oldalon kell helyezni.Mindkét oldalon lehet zárni.Meg fogja találni, hogy rendkívül kényelmes, különösen sürgős esetekben.Férfi, mind a Női Nemzeti Cső Kúpos (NPT) szálak csatlakozó két cső.Működési hőmérséklet tartomány -65 +250 ° F. Specifikáció : 1/2",1/8",3/8",1/4"Fő Szín : Arany Hang+Red Material : Fém+Réz+Plastic Size : mint shown Package Beleértve : 4 x Labdát Valve Note : Kézi mérés, kérem, engedje meg, 0-1cm hiba,köszönöm.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!!Szabályozó felszerelt biztonsági szelep, amelyen keresztül, amikor a kimeneti nyomást növeli, a megjelent felesleges gáz, amely szánják elfogadható.

Főbb jellemzők

1/2,1/8,3/8,1/4:
Main Color :
Gold Tone+Red
Material :
Metal+Brass+Plastic
Size:
as shown
Package Including:
4 x Ball Valve:
Note:
Manual measuring, please allow 0-1cm error,thank you.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!!:
Regulator is equipped with safety valves, through which, when the outlet pressure increases, the released excess gas for which they are intended is admissible. :

A vevőknek is tetszik