• Újszülött
Gardenfans Macska Szobor Kert Kerti Dekoráció Napelemes Lámpa Kívül Macska Figura Gyanta Vízálló az Udvaron Kerti Díszek (Szürke)

Gardenfans Macska Szobor Kert Kerti Dekoráció Napelemes Lámpa Kívül Macska Figura Gyanta Vízálló az Udvaron Kerti Díszek (Szürke)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Megfelelő Méretű] - A napelemes macska szobor intézkedések 972"H jön két színben, fehér, szürke, ami áldás a macska szerelmeseinek, valamint a kívánt ajándékot, a kert szerelmeseinek. [Egyedi Design] - Ez aranyos napelemes macska dekoráció rögzíti a finom részleteket.Ülj okosan a gyomor visel nyakkendőt reális pozsgás növények, valamint a 7 led-ek.A mosoly létrehoz egy meleg fény a tér éjjel-nappal egy nagy mellett az erkélyen, teraszon, kertben, kerti tó. [Könnyű Használat] - A napelemek töltés közben a nap világít automatikusan éjszaka.A led-ek teljesen feltöltődik belül 6-8 óra lesz a körülbelül 8 óra.Csak töltse fel a nap, a nap során folyamatosan a jobb alsó kapcsolót az "ON" állásba. [Gyönyörű Kert, Dekoráció] - Macska a szobrok kihagyhatatlan udvaron dekorációk, hogy hozz meleget a haza.kerti szobrok szabadtéri clearance macska kerti szobor.Ha nincs házi, akkor ők is szeretik a zamatos napenergia macska szobor. [Nagy Ajándék] - Solar macska szobrok nem csak, hogy nagyszerű ajándékokat a gyerekek, a barátok, barátnők, hanem a születésnapok vagy anyák Napja, apák Napja, a Hálaadás, a Halloween, a Valentin-Nap, Karácsony. [Megfelelő Méretű] - A napelemes macska szobor intézkedések 9.72"H jön két színben, fehér, szürke, ami áldás a macska szerelmeseinek, valamint a kívánt ajándékot, a kert szerelmeseinek. [Egyedi Design] - Ez aranyos napelemes macska dekoráció rögzíti a finom részleteket.Ülj okosan a gyomor visel nyakkendőt reális pozsgás növények, valamint a 7 led-ek.A mosoly létrehoz egy meleg fény a tér éjjel-nappal egy nagy mellett az erkélyen, teraszon, kertben, kerti tó. [Könnyű Használat] - A napelemek töltés közben a nap világít automatikusan éjszaka.A led-ek teljesen feltöltődik belül 6-8 óra lesz a körülbelül 8 óra.Csak töltse fel a nap, a nap során folyamatosan a jobb alsó kapcsolót az "ON" állásba. [Gyönyörű Kert, Dekoráció] - Macska a szobrok kihagyhatatlan udvaron dekorációk, hogy hozz meleget a haza.kerti szobrok szabadtéri clearance macska kerti szobor.Ha nincs házi, akkor ők is szeretik a zamatos napenergia macska szobor. [Nagy Ajándék] - Solar macska szobrok nem csak, hogy nagyszerű ajándékokat a gyerekek, a barátok, barátnők, hanem a születésnapok vagy anyák Napja, apák Napja, a Hálaadás, a Halloween, a Valentin-Nap, Karácsony.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik