• Újszülött
Palksky Köröm Varázsa, 24 Db Szív Köröm Varázsa Nail Decor, Szív Köröm Varázsa a Strassz, a Lányok/Nők (2 Színű, 12 Pár)

Palksky Köröm Varázsa, 24 Db Szív Köröm Varázsa Nail Decor, Szív Köröm Varázsa a Strassz, a Lányok/Nők (2 Színű, 12 Pár)

HUF 386.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?【Egyedi Design】 Ezek a köröm varázsa van egy alakja szimmetrikus szív készülnek a magas minőségi arany ötvözet káprázatos strassz, ami tökéletes körömEz a termék, akkor már nincs baj a ragasztás strassz egy szív forma, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre gyönyörű szív köröm, akár otthon, akár egyedül, egyedül!. ?【Széles körű Alkalmazását】Ezek a köröm varázsa lehet használni, nem csak a köröm, de úgy is, mint arc, ékszer, amely lehetővé teszi, hogy ragyog egy jelmezes buli. ?【Ajándék Választás】Fényes elemek mindig egy kedvenc női, illetve műkörmös kellékek, mint ezek a rózsaszínű köröm varázsa tökéletes, mint egy ajándék a felesége vagy a barátnője, Valentin Nap, vagy a házassági évfordulónk, próbálja meg, hogy a szerelem számára ezen a módon. ?【Csomag Tartalma】kap 24pcs a szív rózsaszínű köröm varázsa, 12db színes-12db fehér, ami lehet kombinálni, hogy 12 pár teljes szív, elég a mindennapi használatra. ?【Megfelelő Méretű】hossza egyetlen köröm varázsa van szó 0.45 hüvelyk, a szélessége körülbelül 0.25 hüvelyk, a mérete körülbelül 0.42 hüvelyk megírása után egy teljes szív; a mérete közepes, illetve leginkább alkalmas a kis-és közepes műköröm.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik