• Újszülött
Zylyzf Fekete Króm Magas-Medence Csaptelep Slim Fürdőszoba Mosdó Víz Csaptelep Forró Hideg Víz Csaptelep Mosdó Csap (Szín : A2022)

Zylyzf Fekete Króm Magas-Medence Csaptelep Slim Fürdőszoba Mosdó Víz Csaptelep Forró Hideg Víz Csaptelep Mosdó Csap (Szín : A2022)

HUF 1152.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

**NAGY RÉSZÉRE MINDENNAPI HASZNÁL : Egy-fogantyú kilincs megkönnyíti, hogy állítsa be a víz; Szénsavas flow ideális a mindennapi fürdőszoba feladatok, mint a fogmosás, majd megmosta a kezét **Vízesés Flow : Ideális a mindennapi fürdőszoba feladatok, mint például a fogmosás, majd megmosta a kezét.A nyomás a víz irányul víz hatékonyság feláldozása nélkül víznyomás, vagy teljesítményét. **Csomag : Tartalmaz mindent, amire szüksége van, felugró csatorna szerelés, G3/8 Inch-es standard vízellátás tömlőt,hogy megakadályozzák ütközés során szállítás,a csomagot a hab belsejében, amely játszik fontos védelmi szerepe van. **Könnyen Telepíthető : a hosszú csavart, ami a telepítés egyszerűbb, gyorsabb,a csomagot beleértve az oktatás,a fedélzeten lemez levehető,telepítheti csaptelep nélkül lemez,nem szerelő kell, hogy csináld magad. **Felület : matt nikkel kivitelben biztosít egy finoman csiszolt meleg szürke metál nézd.A tartós, hosszú élettartamú építőipari, hogy a kortárs dekorációt-kiegészítő design, ez a csap tartozik a fürdőszobában. **NAGY RÉSZÉRE MINDENNAPI HASZNÁL : Egy-fogantyú kilincs megkönnyíti, hogy állítsa be a víz; Szénsavas flow ideális a mindennapi fürdőszoba feladatok, mint a fogmosás, majd megmosta a kezét. **Vízesés Flow : Ideális a mindennapi fürdőszoba feladatok, mint például a fogmosás, majd megmosta a kezét.A nyomás a víz irányul víz hatékonyság feláldozása nélkül víznyomás, vagy teljesítményét. **Csomag : Tartalmaz mindent, amire szüksége van, felugró csatorna szerelés, G3/8 Inch-es standard vízellátás tömlőt,hogy megakadályozzák ütközés során szállítás,a csomagot a hab belsejében, amely játszik fontos védelmi szerepe van. **Könnyen Telepíthető : a hosszú csavart, ami a telepítés egyszerűbb, gyorsabb,a csomagot beleértve az oktatás,a fedélzeten lemez levehető,telepítheti csaptelep nélkül lemez,nem szerelő kell, hogy csináld magad. **Felület : matt nikkel kivitelben biztosít egy finoman csiszolt meleg szürke metál nézd.A tartós, hosszú élettartamú építőipari, hogy a kortárs dekorációt-kiegészítő design, ez a csap tartozik a fürdőszobában.A telepítés Típusa : Deck Mounted Type : - Medencében Faucets Number a Fogantyúk : Egyetlen Handle Style : Egyetlen Birtokosa Egyetlen Hole Style : Contemporary We nagy jelentőséget tulajdonítanak a vásárlási élmény.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik