• Újszülött
Tosuny 125Khz RFID Olvasó Író - 125 Khz EM4100 ID Kártya biztonsági Mentés Célja, Kártya Másoló Olvasó/Író Sokszorosító + Távvezérlő

Tosuny 125Khz RFID Olvasó Író - 125 Khz EM4100 ID Kártya biztonsági Mentés Célja, Kártya Másoló Olvasó/Író Sokszorosító + Távvezérlő

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Ez a készülék használt, másolni, valamint a kettős a 125 Khz-es EM4100 ID Kártya biztonsági mentés céljaKiváló program, algoritmus, illetve áramkör tervezés elfogadott.Átmásolhatja az összes AZONOSÍTÓJA(EM4100) Kártyák ez RFID-másoló.Hordozható méretű, könnyen hordozható.Egy ilyen szép termék, ne hagyd ki!.Elfogadott speciális chip, a termék integráció magasabb, stabilabb, megbízhatóbb.Mini-típusú kézi penész, ergonómiai jellemzők, könnyen hordozható.Átmásolhatja az összes AZONOSÍTÓJA(EM4100) kártyák ez RFID-másoló.Kiváló program, algoritmus, illetve áramkör tervezés csökkenti az energiafogyasztást, valamint meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.Széles körben használják a közösségi, iskola, hivatal, egyéb hozzáférés-vezérlés a szükséges helyeken.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyag : Műanyag Szín : Látható képméret : 117 * 70 * 30mm / 4.2 a Frekvencia : 125 KHz Gomb : olvasás Gombra, Írja Gomb áramforrás : 2 darab AAA elemmel lehet reprodukálni 20 ezer alkalommal.Távolság : A kulcs olvasási távolság elérheti a 2,5 cm-es, illetve a kártya is elérheti 6cm.Kártyák : T5577 EM4305 CET5200 minden T5577, EM4305 kompatibilis kártyákat.Csomag Súlya : Kb.1 oz Csomag Tartalmazza : 1 * RFID-Fénymásoló (az Elemeket nem tartalmazza) 1 * Távvezérlő Használati mód : Indítás a replikátor. Nyomja meg a kapcsoló jobb oldalán a replikátor, a vörös fény mindig, a zöld fény, sárga fény villog, a csengő, jelezve, hogy a start-up sikeres, különben nem lehet újraindítani, egyszer. Amikor a replikátor kezdődik, ebben az időben nem olvastam olyan kártyát, majd nyomja meg az a replikátor kattintson a jobb gombbal írni a kártya, akkor írj a kártyát egy teljes nulla személyi IGAZOLVÁNY, írj sikeresen, csengő sípolás 2. Másolás ID kártyát. Nyomja meg a kapcsoló jobb oldalán a sokszorosító fel, sokszorosító sípol, a zöld fény pedig a sárga lámpa villog, jelezve, hogy a start-up sikeres. Tedd a régi kártya a bal oldalon az a replikátor, nyomja meg a balra gombot a replikátor, hogy olvassa el a kártyát, majd az olvasó hangjelzés 2-szer, jelezve, hogy a kártya olvassa el sikeresen, majd a zöld fény egyszerre. A változás egy új memóriakártyát, nyomjuk meg a megfelelő gombot a replikátor írni a lapot az olvasó kullancsok 2-szer, jelezve, hogy a kártya sikeres, a sárga fény világít, úgy, hogy egy klón kártyával történik.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Color:
Shown as picture
Size:
117 * 70 * 30mm / 4.6 * 2.8 * 1.2in
Frequency:
125KHz
Button:
Read Button, Write Button
Power supply:
2 piece AAA battery, it can be replicated 20 thousand times.
Distance:
The key reading distance can reach 2.5cm, and the card can reach 6cm. Cards
Package Weight:
Approx. 89g / 3.1oz
Package Included:
1 * RFID Copier (Batteries are not included) :
1 * Keyfob :
Usage method:
Start the replicator. :
1. Push the switch on the right side of the replicator up, the red light is always on, the green light and yellow light flashes, the buzzer sounds, indicating that the start-up is successful, otherwise it can be restarted once. :
2. When the replicator starts, at this time do not read any card, and then press the replicator right-click to write the card, you can write the card into a full zero ID card, write successfully, buzzer beep 2. :
Copy ID card. :
1. Push the switch on the right side of the duplicator up, the duplicator beeps, the green light and the yellow light flashes to indicate that the start-up is successful. :
2. Put the old card on the left side of the replicator, press the left key of the replicator to read the card, and the reader beeps 2 times to indicate that the card is read successfully and the green light is on at the same time. :
3. Change a new card, press the right button of the replicator to write the card, and the reader ticks 2 times to indicate that the card is successful and the yellow light is on, so that a clone card is made. :

A vevőknek is tetszik