• Újszülött
Csere Távirányítót 967400-01 a Dyson Tiszta, Hűvös Link DP01 DP03 Tisztító Ventilátor Modell (Mágneses, valamint Beépített Akkumulátor)

Csere Távirányítót 967400-01 a Dyson Tiszta, Hűvös Link DP01 DP03 Tisztító Ventilátor Modell (Mágneses, valamint Beépített Akkumulátor)

HUF 1709.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

a Dyson Tiszta, Hűvös Link DP01 Tisztító rajongó Modelleka Dyson Tiszta, Hűvös Link DP03 Tisztító rajongó Modellek.a Dyson Tiszta, Hűvös Link TP02 Tisztító rajongó Modellek.a Dyson Tiszta, Hűvös Link TP03 Tisztító rajongó Modellek.Ez nem egy Dyson OEM termék.Használja a Gyártó kereskedelmi nevek, logók vagy bejegyzett védjegy a megfelelő tulajdonosok.Bármilyen használata a Gyártók márkanév, alkatrész számok vagy modell megnevezése a termék kizárólag olyan célokra, annak igazolására, valamint az azonosításhoz szükséges jelennek meg a leíró jellegűek.Használja őket nem kapcsolódó, tartalmaznak semmilyen kapcsolata, illetve a kiterjesztés bármely gyártó. 【KOMPATIBILITÁSI】a Dyson Tiszta, Hűvös Link DP01 DP03 tisztító íróasztal, ventilátor,Universal szín. 【HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ SZÁMA】967400-01. Az akkumulátor már telepítve van a távirányító, meg kell, hogy húzza ki az akkumulátort elválasztó használat előtt.Munka a doboz nélkül program Technológiával készült, könnyű,cserélje ki az eredeti távirányító tökéletesen. 【KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ】Nem törött, illetve újrahasznosítható ABS anyagból.Nem ártalmas az egészségre.Nem kell aggódni, hogy nem lesz tartós,a környezet védelme. 【MÁR NEM AGGÓDJON】teljesen funkcionális, Anti-veszteség Design, mint az eredeti távirányító, valamint a mágneses, hogy megakadályozzák a veszteség, akkor lefagy a távirányítót a készülék használata után a következő használni. 【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS】USA Raktár, Szállítás, Gyors Szállítás!Minden szállítási általában hajók számított 1-2 napon belül.Fenntartsunk egy magas szintet, valamint törekszik a 100% - os vevői elégedettség.Kérjük, Lépjen Velünk Kapcsolatba.Tapasztalt, Barátságos Minket Alapú Ügyfélszolgálat nyújt Segítséget 7 Nap Egy Héten.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik