• Újszülött
AQNEUKZ LCD Kijelző érintőképernyő Digitizer Csere iPad Mini 4 A1538 A1550 Közgyűlés együtt Edzett Üveg Javítások Eszközök (Fekete)

AQNEUKZ LCD Kijelző érintőképernyő Digitizer Csere iPad Mini 4 A1538 A1550 Közgyűlés együtt Edzett Üveg Javítások Eszközök (Fekete)

HUF 10439.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

** Kompatibilis Modell ** : Az i Pad Mini 4 A1538 A1550 , Ez csak egy csere meg kell Erősíteni, a készülék típusától ,Mi a ' more Kérjük, ellenőrizze a Modell Számát a készülék,ha nem biztos benne, hogy a modell felveheti velünk a kapcsolatot. ** Jellemzők ** : A Termék magas minőségű LCD csere valamint professzionális termék menedzser ,Minden az LCD tesztelte, majd ellenőrizni kell , hogy A felület lehet, hogy a semmiből csak a tiszta, vagy húzza le a filmet,ha bármilyen minőségi probléma ,akkor lépjen kapcsolatba velünk, bármikor. ** A telepítés Ajánlások ** : A készülék nagyon könnyű sérült ,akkor kérdezd meg a helyi javítások tárolni a szakmai, vagy találsz egy videót a Youtube-on .Melyik van a Részletes szerelési utasítás,valamint az is kell, tisztítsa meg a csatlakozót a készülék, mielőtt telepíti. ** Megjegyzés : ** : Kérem, Húzza Ki a hálózati Adapter telepítése előtt a készüléket ,ha az érintőképernyő nem működik telepítése után ,meg lehet próbálni, kapcsolja ki, majd kapcsolja be újra , Kérjük, Ellenőrizze a kapcsolatot kábel. ** Mit tartalmaz ** : ez magában foglalja 1 X Képernyő cseréje ,1 X kijelzővédő fólia ,1 X Eszköz ,1 X Ragasztó , A telepítési útmutató nem tartalmazza a csomag tartalmazza szinte az összes szükséges eszközöket, ami nagyon Kényelmes, személyes DIY vagy egy profi javítás tárolni. ** Kompatibilis Modell ** : Az i Pad Mini 4 A1538 A1550 , Ez csak egy csere meg kell Erősíteni, a készülék típusától ,Mi a ' more Kérjük, ellenőrizze a Modell Számát a készülék,ha nem biztos benne, hogy a modell .felveheti velünk a kapcsolatot. ** Jellemzők ** : A Termék magas minőségű LCD csere valamint professzionális termék menedzser ,Minden az LCD tesztelte, majd ellenőrizni kell , hogy A felület lehet, hogy a semmiből csak a tiszta, vagy húzza le a filmet,ha bármilyen minőségi probléma ,akkor lépjen kapcsolatba velünk, bármikor. ** A telepítés Ajánlások ** : A készülék nagyon könnyű sérült ,akkor kérdezd meg a helyi javítások tárolni a szakmai, vagy találsz egy videót a Youtube-on .Melyik van a Részletes szerelési utasítás,valamint az is kell, tisztítsa meg a csatlakozót a készülék, mielőtt telepíti.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik