• Újszülött
DEKÓDOLT Összecsukható Ujja iPad Mini 6. / 5. Gen - Teszteltük az Apple - Teljes Gabona Bőr - Tartalmazza tolltartó (Tölgy Barna)

DEKÓDOLT Összecsukható Ujja iPad Mini 6. / 5. Gen - Teszteltük az Apple - Teljes Gabona Bőr - Tartalmazza tolltartó (Tölgy Barna)

HUF 5310.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

? Úgy tervezték, hogy Minden i Pad Mini Modellek - A DEKÓDOLT Összecsukható Ujja van egy tökéletes, funkciók minimális, mégis divatos design, maximális stílusú, védelem; ? 3-szor Design - Előnyös a funkció a 3 különböző nézet modi a több fold design, olvasás, megtekintése, majd írja be;. ? Kiváló Minőségű Bőr Design - Gyártott a teljes gabona bőr a ECCO Bőr, a hüvely, a sima touch, klasszikus bőr design is keres;. ? Integrált Mágnes - Biztosítja a készülék, hogy maradjon hely a beépített mágneses záró rendszer;. ? Komolyan Védő -, illetve Funkcionális - Véd dudorok karcolások a képernyőn, míg a szatén -, mint a geometriai bélés biztosítja, nem vakarja a i Pad.Teszteltük az Apple - egy hűséges társat az Apple találkozni Apple követelményeknek, a minőség, a funkcionalitás, valamint a design.A DEKÓDOLT Esetekben a világszerte elérhető az Apple boltokban, repülőterek, életmód tárolja. ? Úgy tervezték, hogy Minden i Pad Mini Modellek - A DEKÓDOLT Összecsukható Ujja van egy tökéletes, funkciók minimális, mégis divatos design, maximális stílusú, védelem;. ? 3-szor Design - Előnyös a funkció a 3 különböző nézet modi a több fold design, olvasás, megtekintése, majd írja be;. ? Kiváló Minőségű Bőr Design - Gyártott a teljes gabona bőr a ECCO Bőr, a hüvely, a sima touch, klasszikus bőr design is keres;. ? Integrált Mágnes - Biztosítja a készülék, hogy maradjon hely a beépített mágneses záró rendszer;. ? Komolyan Védő -, illetve Funkcionális - Véd dudorok karcolások a képernyőn, míg a szatén -, mint a geometriai bélés biztosítja, nem vakarja a i Pad.Teszteltük az Apple - egy hűséges társat az Apple találkozni Apple követelményeknek, a minőség, a funkcionalitás, valamint a design.A DEKÓDOLT Esetekben a világszerte elérhető az Apple boltokban, repülőterek, életmód tárolja.A DEKÓDOLT Összecsukható Hüvely, anyaga kiváló minőségű, teljes kiőrlésű bőr, valamint tartalmaz egy minimális design, maximális stílus, a védelmet is.A Lehajtható tok i Pad Mini 6 Gen, 5. Gen a sima touch, klasszikus bőr design is keres.Készült teljes kiőrlésű prémium bőr a ECCO Bőr, ez a hüvely kétségtelenül véd a felszíni karcolások a készülék.A kézzel készült bőr ad az i Phone prémium minőségű, divatos, mégis könnyű, érzem.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik