• Újszülött
SoarUp Mechanikus Billentyűzet Ergonomikus tervezésű, Divatos Megjelenésű, Vezetékes Billentyűzet Gyors Választ Otthoni Játék Irodai Munka(Fehér)

SoarUp Mechanikus Billentyűzet Ergonomikus tervezésű, Divatos Megjelenésű, Vezetékes Billentyűzet Gyors Választ Otthoni Játék Irodai Munka(Fehér)

HUF 3456.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Ergonomikus Kialakítás] 87 kulcs elrendezés tervezés, profi játék chip, magas, illetve alacsony kulcs érzem, design, hat sor keycaps, négy szint magas, a játék nem fáradt, de úgy is érzem, hogy jobb, 2 szín fröccsöntés [Széles Alkalmazási] széles körű alkalmazása, az USB gaming billentyűzet használható otthon, irodában, a wok vagy játék, akkor kell egy jó ajándék választás barátok, akik szeretik a játékokat. [Divatos Megjelenésű] 10 szublimációs keycaps, a megjelenése a billentyűzet elegáns, gyönyörű, piros tengely tengely mechanikus szervezet, valamint egy könnyű érintés érzem magam. [Kiváló Anyag] A kulcs tető ABS anyag, erős fényáteresztés nincs fény szivárgás, a karakterek egyértelmű.A matt anyag nem könnyen csúszik, de ez a strapabíró, masszív. [Széles körben Kompatibilis] széles körű kompatibilitás, ez a játék a billentyűzet támogatja a Win XP, a Win7, a Win8, a Win10, Android, OS X, stb. [Ergonomikus Kialakítás] 87 kulcs elrendezés tervezés, profi játék chip, magas, illetve alacsony kulcs érzem, design, hat sor keycaps, négy szint magas, a játék nem fáradt, de úgy is érzem, hogy jobb, 2 szín fröccsöntés. [Széles Alkalmazási] széles körű alkalmazása, az USB gaming billentyűzet használható otthon, irodában, a wok vagy játék, akkor kell egy jó ajándék választás barátok, akik szeretik a játékokat. [Divatos Megjelenésű] 10 szublimációs keycaps, a megjelenése a billentyűzet elegáns, gyönyörű, piros tengely tengely mechanikus szervezet, valamint egy könnyű érintés érzem magam. [Kiváló Anyag] A kulcs tető ABS anyag, erős fényáteresztés nincs fény szivárgás, a karakterek egyértelmű.A matt anyag nem könnyen csúszik, de ez a strapabíró, masszív. [Széles körben Kompatibilis] széles körű kompatibilitás, ez a játék a billentyűzet támogatja a Win XP, a Win7, a Win8, a Win10, Android, OS X, stb.Szolgáltatás : 1. [Divatos Megjelenésű] 10 szublimációs keycaps, a megjelenése a billentyűzet elegáns, gyönyörű, piros tengely tengely mechanikus szervezet, valamint egy könnyű érintés érzem magam. [Kiváló Anyag] A kulcs tető ABS anyag, erős fényáteresztés nincs fény szivárgás, a karakterek egyértelmű.A matt anyag nem könnyen csúszik, de ez a strapabíró, masszív.

Főbb jellemzők

Item Type:
Gaming Keyboard
Material:
ABS
Connection Method:
Type C Wired
Product Type:
Mechanical Keyboard
Shaft Body:
Red Shaft
Number of Keys:
87 Keys
Button Life:
More Than 50 Million Times
Working Current:
200mA (Maximum)
Cable Length:
About 1.6m(Approx. 1.6m / 1.7yd)
Keycap Material:
ABS Two Color Injection Molding
Package List:
1 xGaming Keyboard1 x User Manual:
1 x Charging Cable:
1 x Keycap Clip:
1 x Pull Wheel:
3 x Removable Red Shaft:
10 x Dye Sublimation Keycap:

A vevőknek is tetszik