• Újszülött
XIROMUN Smink táska-kozmetikai táska, pénztárca kordbársony smink táska,Női Táska Pénztárca Mosolygós Arc Smink Táska (Fehér arc)

XIROMUN Smink táska-kozmetikai táska, pénztárca kordbársony smink táska,Női Táska Pénztárca Mosolygós Arc Smink Táska (Fehér arc)

HUF 2934.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Size, valamint a célra] Ez a táska tartalmaz egy fekete hajtű markolatAz a táska mérete : 10 cm hosszú, 2,5 cm széles, 7.5 cm magas; Méret hajcsat : 4.3 cm hosszú, 2 cm széles Ez a frizurád van egy matt réteg, amely nem könnyen csúszik, amikor rajta, kényelmes a mindennapi élet egyszerű, nagylelkű stílus.A nagy banán karom hatékonyan tudja, hogy ez a sűrű haj, göndör haj, vizes a haja.Dupla zár fogak megakadályozza a haj hullik ki. - Hordozható kivitel : Hogy a smink, hogy a hála a kompakt, könnyű smink táska, ami könnyen elfér a táskádban vagy a poggyász. - Sokoldalú Felhasználás : Nem csak a smink, ez a táska is tárol ékszerek, piperekészlet, valamint egyéb kisebb tételek, így egy nagy mellett minden utazási esetben. - Stílusos Design : A divat trendi design, ez a smink táska egy elegáns kiegészítő, ami majd emelik a smink rutin, hogy sokkal magabiztosabb a-a-g. - Ideális ajándék : lepje meg szeretteit, akik szeretik a smink, vagy utazási ez a vonzó, sokoldalú smink táska. [Size, valamint a célra] Ez a táska tartalmaz egy fekete hajtű markolat.Az a táska mérete : 10 cm hosszú, 2,5 cm széles, 7.5 cm magas; Méret hajcsat : 4.3 cm hosszú, 2 cm széles Ez a frizurád van egy matt réteg, amely nem könnyen csúszik, amikor rajta, kényelmes a mindennapi élet egyszerű, nagylelkű stílus.A nagy banán karom hatékonyan tudja, hogy ez a sűrű haj, göndör haj, vizes a haja.Dupla zár fogak megakadályozza a haj hullik ki. - Hordozható kivitel : Hogy a smink, hogy a hála a kompakt, könnyű smink táska, ami könnyen elfér a táskádban vagy a poggyász. - Sokoldalú Felhasználás : Nem csak a smink, ez a táska is tárol ékszerek, piperekészlet, valamint egyéb kisebb tételek, így egy nagy mellett minden utazási esetben. - Stílusos Design : A divat trendi design, ez a smink táska egy elegáns kiegészítő, ami majd emelik a smink rutin, hogy sokkal magabiztosabb a-a-g. - Ideális ajándék : lepje meg szeretteit, akik szeretik a smink, vagy utazási ez a vonzó, sokoldalú smink táska.Kialakított prémium minőségű anyagok, a Smink Táska tartalmaz egy erős, strapabíró konstrukció, amely számíthat az elkövetkező években.Jön egy vékony, elegáns design, amely ötvözi a stílust, így ideális kiegészítője minden divat-előre a nő.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik