• Újszülött
Macska Ház/Macska Lakás Macska a ketrecben macska Villa Üveg Szuper Nagy Tér macska Kabinet Három Emeletes Háztartási Beltéri (B)

Macska Ház/Macska Lakás Macska a ketrecben macska Villa Üveg Szuper Nagy Tér macska Kabinet Három Emeletes Háztartási Beltéri (B)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1 360° edzett üveg panoráma, szélesebb látómező, tisztán, közvetlenül megfigyelni a viselkedését háziállat. Szellőzés tervezés, a pet-villa egyenletesen szellőztetett, valamint a légi forgalomban kialakult a fenntartva szellőző lyukakkal, hogy hozzon létre egy kellemes lakókörnyezet. A teljes hegesztett keret, kovácsoltvas képkeret, tartós, egyszerű, természetes textúra. A termék szigorúan tesztelt, nem deformálódik vagy kanyar után kap egy bizonyos súlyt, vagy állt egy ideig.Levehető, ha nem használja a könnyű tárolás, valamint a hordozhatóság. Könnyű telepíteni, eltávolítani, csak egy rövid időt vesz igénybe, hogy telepítse, beleértve a hardver tartozékok.Multifunkcionális ház : A macska villa, macska többi terület; macska játszótér; macska-étkező, wc területen.Termék Description Product Neve : Macska, Ház, Macska Kabinet, Macska House Size : 100╳60╳180cm Material : fa + edzett glass Please megjegyzés : 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szín, méret, mielőtt vásárol. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a többi termék. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a méret, a mért kézzel, a hiba 1-3 cm-es, kérem, értem, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be ezt a boltot, nem lesz sok termékeket a referencia. Kérjük, vásárolja meg a macska alom doboz egyedül, ez az áruház nem biztosít!.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik