• Újszülött
ZIVUYTAQ Macska Kihasználja a Póráz Meghatározott Kicsi Közepes Macskák, Kutyák Kötőfék Kihasználja a Lélegző Mesh(1003-02-XS)

ZIVUYTAQ Macska Kihasználja a Póráz Meghatározott Kicsi Közepes Macskák, Kutyák Kötőfék Kihasználja a Lélegző Mesh(1003-02-XS)

HUF 1259.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

❤Kényelmes, Tartós❤A macska kihasználja készült puha, jól szellőző levegő háló, ami könnyű, gyorsan száradóA három rétegű háló vastagabb lesz a napi séta, a kocogás, a képzés, valamint a szabadtéri tevékenységekhez. ❤Egyedi Design Nagyobb Biztonságban❤Kiskutya heveder, állítható, tépőzáras rögzítő tekerjük körbe a kisállat test, terjesztése húzza nyomás egész mellkasát, hogy csökkenti a stresszt, valamint a törzs, nyak.Háromszoros biztonsági funkciók,többek között tépőzáras rögzítő, csat, dupla D-gyűrű, arról, nem véletlen különítmény. ❤Fényvisszaverő Design❤ A cica hám, Magas minőségű fényvisszaverő anyag hosszú távú láthatóság.Így könnyű észrevenni, hogy a kisállat a sötét éjszakában. ❤Könnyen Használható❤Kis kutya hám a lépés-tervezés alapvető póráz könnyen csúszik be vagy ki a kutya pillanatok alatt.Állítsa be a fér a legjobb kényelem, könnyű használat. ❤Tökéletes Garancia❤Kérjük, az intézkedés a pet nyakát, mellkasát szerint a méretezési diagram, hogy biztosítsa a legjobb illeszkedést.Ha a kisállat között méretű, javasoljuk, hogy válasszon a nagyobb.Kérjük, vegye figyelembe, hogy termékeink nem rág bizonyíték,köszönjük a megértést.Ha a hám nem illik hát, forduljon hozzánk segítségért.A macskák,kutyák, valamint egyéb, a kis állatokat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik