• Újszülött
Hordozható Kézi LED-es Nagyító,Oktatási Hobbi, Erősítők,Megvilágított Asztali Nagyító Összecsukható Nagyító USB Interfész piros (Red)

Hordozható Kézi LED-es Nagyító,Oktatási Hobbi, Erősítők,Megvilágított Asztali Nagyító Összecsukható Nagyító USB Interfész piros (Red)

HUF 8099.10
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

?Pocket Méretű Összecsukható Nagyító : a Nagy felbontású optikai üveg lencseA LED fény, könnyen használható, tenyér méretű, könnyű zsebben hordozható, újratölthető. ?Nagyítás : 5x~15x.A tökéletes méretű nagyító, hogy elférjen a zsebében, táskájában, kocsi, táska, vagy fiókban. ?Készült magas minőségű optikai minőségű precíziós üveg anyag, tartós, a mindennapi használat során.Könnyen hordozható, anti-elveszett, nem kár. ?A tökéletes olvasási támogatás : Tökéletes olvasási aids, térképek, menük, fotók, dokumentumok - semmit szeretne többet látni tisztán.Ez a legjobb ajándék, nyugdíjasok, diákok, kutatók, technikusok, stb. ?A védőtok, rugalmas, kényelmes a használata, könnyen irányítható, helytakarékos.A csomag tartalmazza. 1*zseb méretű nagyító, nem lehet eltéveszteni!.Ez egy kézi nagyító hordozható kivitel, amely lehetővé teszi, hogy vigye magával, bárhová is mész.Nagyító nyújthat nagy felbontású képeket torzítás nélkül.Ellentétben a legtöbb műanyag vagy gyanta lencsék, a magas minőségű erősítők rendkívül karcálló.kézi nagyító a elderly The nagy teljesítményű nagyító nagyon alkalmas az idősek a makula degeneráció alacsony látás, hasznos támogatás a gyermekek számára, hogy vizsgálja meg a rejtélyeket, ez egy nagy segítség számukra, hogy aprót, majd olvassa el a vényköteles gyógyszerek.Termék neve : összecsukható olvasás nagyító glass Mirror test anyaga : plastic Magnification : 5x~15x Overall méret : 200 X100 X55mm Lens anyag : optikai lens Lens Átmérő : 75mm ígérjük, hogy minőségi termékeket az ön megelégedésére.Minden megteszünk annak érdekében, hogy a minőségi szolgáltatás.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik