• Újszülött
Alumínium Ötvözet Thumbsticks Meghatározott, Vezérlő Alumínium Ötvözet Alja Meghatározott Thumbsticks Csere Készlet Vezérlő Csere Alkatrészek(Fekete)

Alumínium Ötvözet Thumbsticks Meghatározott, Vezérlő Alumínium Ötvözet Alja Meghatározott Thumbsticks Csere Készlet Vezérlő Csere Alkatrészek(Fekete)

HUF 6876.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Adja meg a játék vezérlő egy teljesen új megjelenés, jól illeszkednek, hosszú élettartamKompatibilis a játék kontroller, tökéletesen alkalmazkodott a csere régi gombok.Felszerelt csavarhúzó egyszerű cseréje a játék vezérlő gombok.Készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből anyag, ami tartós, erős, hordozható.Miután helyébe fém gombok, jobb érzés, de van egy jobb játékélményt.Adja meg a játék vezérlő egy teljesen új megjelenés, jól illeszkednek, hosszú élettartam.Kompatibilis a játék kontroller, tökéletesen alkalmazkodott a csere régi gombok.Felszerelt csavarhúzó egyszerű cseréje a játék vezérlő gombok.Készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből anyag, ami tartós, erős, hordozható.Miután helyébe fém gombok, jobb érzés, de van egy jobb játékélményt.Szolgáltatás : 1. Készült kiváló minőségű alumínium ötvözetből anyag, ami tartós, erős, hordozható. Kompatibilis a játék kontroller, tökéletesen alkalmazkodott a csere régi gombok. Miután helyébe fém gombok, jobb érzés, de van egy jobb játékélményt. Felszerelt csavarhúzó egyszerű cseréje a játék vezérlő gombok. Adja meg a játék vezérlő egy teljesen új megjelenés, jól illeszkednek, hosszú élettartam.Specifikáció : Elem Típus : Kontroller Alumínium Ötvözet Alja Set Material : Alumínium Alloy Weight : Kb.1 oz Compatible a PS4 Csomag Lista : 7 x Vezérlő Bottons1 x Csavarhúzó.

Főbb jellemzők

Item Type:
 Controller Aluminum Alloy Botton Set
Material:
 Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 30.0g/1.1oz
Compatible for PS4:
Package List:
7 x Controller Bottons1 x Screwdriver:

A vevőknek is tetszik