• Újszülött
ONE250 USB Vezetékes Game Pad Controller for Xbox 360, Xbox 360 Slim, a Windows PC - Csere USB Vezetékes Gamepad (Piros)

ONE250 USB Vezetékes Game Pad Controller for Xbox 360, Xbox 360 Slim, a Windows PC - Csere USB Vezetékes Gamepad (Piros)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

☑️ TÖKÉLETES CSERE - Cserélje ki a törött vagy kopott szabályozók, kompatibilis az Xbox 360, illetve a Windows PC konzol ☑️ SUPERIOR VEZÉRLÉS - Precíziós & Merítés.Jellemzők érzékeny thumbsticks & fokozott D-pad, a nagyobb pontosság, analóg kiváltó nyilvánított ujjbeggyel rezgés 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozó PC headset, valamint az Xbox Live játszani. ☑️ KOMPAKT & ERGONOMIKUS Design tökéletesen illeszkedik a kezét, s úgy érzi, jó, hogy még az óra használat. ☑️ MEGJEGYZÉS - UN-hivatalos Harmadik fél termék, nem gyártják, vagy engedélyezett a Microsoft vagy az Xbox 360. Kompatibilis az összes változata Xbox360, valamint a Windows PC konzol.Pontosan úgy működik, mint a Microsoft Xbox 360 controller. ☑️ TÖKÉLETES CSERE - Cserélje ki a törött vagy kopott szabályozók, kompatibilis az Xbox 360, illetve a Windows PC konzol.☑️ SUPERIOR VEZÉRLÉS - Precíziós & Merítés.Jellemzők érzékeny thumbsticks & fokozott D-pad, a nagyobb pontosság, analóg kiváltó nyilvánított ujjbeggyel rezgés 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozó PC headset, valamint az Xbox Live játszani.☑️ KOMPAKT & ERGONOMIKUS Design tökéletesen illeszkedik a kezét, s úgy érzi, jó, hogy még az óra használat.☑️ MEGJEGYZÉS - UN-hivatalos Harmadik fél termék, nem gyártják, vagy engedélyezett a Microsoft vagy az Xbox 360. Kompatibilis az összes változata Xbox360, valamint a Windows PC konzol.Pontosan úgy működik, mint a Microsoft Xbox 360 controller.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik