• Újszülött
Vinil Skin Protector Egész Testet Borító Matrica a Microsoft Xbox Sorozat X Konzol Wrap Matrica Bőr 2 Vezérlő Matricák (Bézs)

Vinil Skin Protector Egész Testet Borító Matrica a Microsoft Xbox Sorozat X Konzol Wrap Matrica Bőr 2 Vezérlő Matricák (Bézs)

HUF 2.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

SZEMÉLYRE : Elegáns, ragasztó bőr testre a Xbox Sorozat X konzol sima, tiszta megjelenéseKönnyű alkalmazni, majd távolítsa el, nem hagy ragacsos maradvány, nem károsítja felületek.VÉDELEM : Gyártott ultra-vékony, ultra-tartós, strapabíró, laminált vinil annak érdekében, hogy hatékonyan megvédje a felszerelés, a horpadás, karcolás, a por, a kopás, a mindennapi használatra.KIEMELKEDŐ TÖMEG : Xbox Sorozat X-konzol pedig vezérlő Matricát ad az új király, nézd, amikor játszik a barátok, a vezérlő, mind a konzol kitűnjön az összes konzol pedig irányítók.KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : 1. Tiszta tartozékok felületet alaposan; 2. Tegye fel minden egyes darab vinyl matrica gondosan; 3. Alkalmazni forró levegő kell, hogy Xbox Sorozat X távoli játék matrica felület a legjobb eredmény segítségével egy hajszárító, vagy forró levegő fegyvert.ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT : A barátságos személyzet itt van, hogy segítsen az ügyfél elégedettsége a legfontosabb!Ha bármilyen kérdésben a megrendelés, vagy nem vagy boldog, bármilyen okból, csak hogy mi lesz ott, hogy segítsen!.Termékleírás : Alkalmas : Xbox Sorozat X Anyaga : Környezetbarát PVC(Poli-Vinil -) NAGYON JÓ : Ez a bőr ad a Konzol, illetve Vezérlők új, hűvös nézd, ha játszik a barátaival.INSTALLION MÓDSZER : 1 Wash keze száraz. 2 Clean Konzol, szabályozó, illetve BŐR felszíni alaposan. 3 Put minden egyes darab vinyl matrica gondosan. 4 Apply forró levegő ontrol matrica felület segítségével hajszárító lesz a legjobb eredményt.A csomag tartalmazza : 1 x Konzol bőr 2 x Vezérlő bőr (Nem tartalmazza a Konzolt, illetve Vezérlő.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik