• Újszülött
ZCMZMP Takaró Fedelet a Játékosok. Három Darab Elektronikus Játék Kontroller, Játékvezérlő-Minta, Ajándék a Gyermekek számára. (Gamepad7,Királynő)

ZCMZMP Takaró Fedelet a Játékosok. Három Darab Elektronikus Játék Kontroller, Játékvezérlő-Minta, Ajándék a Gyermekek számára. (Gamepad7,Királynő)

HUF 5508.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Anyag : 100% mikroszálas, rendkívüli lágyság, a paplanhuzat magas légáteresztőJellemzők : Lélegző, ne aggódj, izzadás, ágynemű, ruha ideális választás, a felület sima, friss, illetve ránctalanító.Karbantartás : Mikroszálas le kabátok, hogy könnyebb legyen tiszta, fenntartása.Gépben mosható, nem fakul, nem zsugorodik, alacsony hőmérsékletű szárítás, nem fehérítés.Zipper : A rejtett cipzárral könnyen húzza a paplant, könnyen tisztítható, nem deformálódik ismételt használat után.Még ismételt használat után mosás, lehet tökéletesen karbantartott.méret : Twin (paplan fedezze 173*218 + párnahuzat 51*75x2) Teljes (paplan fedezze 203*228 + párnahuzat 51*75x2) Királynő (paplan fedezze 228*228 + párnahuzat 51*91x2) KINC (paplan fedezze 264*239 + párnahuzat 51*91 X2).Üdvözöljük a bolt, örülök, hogy találkoztunk reméljük, hogy biztosítani minden ügyfél a legjobb vásárlási élmény, az elégedettség a legjobb válasz.A paplan gazdag, színes minták.A minősége nagyon jó, pedig az anyag olyan, puha, selymes.Anyag : Az ágynemű szett készült mikroszálas, ami puha, ráncos, vízálló, légáteresztő.Segítségével a rejtett cipzár, több, tartós, több függően.Ágynemű 3 D állat-design : Ez a paplanhuzat lehet, hogy a hálószoba érdekes, érdekes.Alkalmas bármely szobában.Ez a lepedő könnyen kombinálható a legtöbb dekoráció, belső stílusok.Az egyedi részleteket hozza a finom stílus, az elegancia.Kezelési útmutató : gépi mosás, hideg mosás, külön mossa.Lassan csavarja ki.Alacsony kalóriatartalmú vasalás.megjegyzések : 1. A tényleges méret, kérjük, tekintse meg a fenti előírásoknak, valamint intézkedés szerint, a saját ágyában. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1-3cm.Bármilyen szoba, amely a legjobban megfelel az ön hálószoba, Szoba, gyerekszoba.A tökéletes ajándék a barátok, a család, a gyerekek.Arra összpontosítunk, hogy élvezi az ügyfelek elfogadható áron.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, mi pedig vissza 24 órán belül.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik