• Újszülött
YWLRONG Kijelző a Nintendo Kapcsoló Lite LCD Képernyő Cseréje Szerelvény Kapcsoló Lite Eszközök (Nem Tartozék Touch Digitalizáló)

YWLRONG Kijelző a Nintendo Kapcsoló Lite LCD Képernyő Cseréje Szerelvény Kapcsoló Lite Eszközök (Nem Tartozék Touch Digitalizáló)

HUF 472.50
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★Kompatibilitás - A Nintendo Kapcsoló Lite LCD Kijelző(Nem a Kapcsolót, majd Kapcsolja OLED,Nem Tartalmazza Touch Digitalizáló)Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a vásárlás előtt. ★Alkalmazás - Felhasználásra, megjavítani egy hibás képernyő gyógymód-cserélje ki a repedt, törött, halott pixel, kijelző problémák,rossz szín problémák ,nem-funkcionális képernyőn. ★Minőségi Garancia - Minden termék átment szigorúan QC dupla, tesztelt, 100% - os jó állapotban szállítás előtt.Hogy megbizonyosodjon arról, nem karcolás/nem halott terület/ nincs dot pixel vagy a vonal a képernyőn. ★Jó Értékesítés Utáni Szolgáltatás - Magas minőségű Nintendo Kapcsoló Lite LCD képernyő cseréje, valamint ingyenes javítás eszközök. 6 Hónap Ingyenes, Cserébe a nem-emberi károkért.A képernyők vannak csomagolva erős dobozok,kerülje a sérülés szállítás közben. ★Telepítés Javaslatok - ellenőrizze, hogy a képernyőn a telepítés előtt ellenőrizze, hogy a képernyő normálisan használni.Nem javasoljuk, hogy Telepítés nélkül tapasztalatok.Ha a termék bármilyen probléma,kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az első alkalommal.Válaszolni fogunk önnek AZONNAL. ★Kompatibilitás - A Nintendo Kapcsoló Lite LCD Kijelző(Nem a Kapcsolót, majd Kapcsolja OLED,Nem Tartalmazza Touch Digitalizáló).Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a vásárlás előtt. ★Alkalmazás - Felhasználásra, megjavítani egy hibás képernyő gyógymód-cserélje ki a repedt, törött, halott pixel, kijelző problémák,rossz szín problémák ,nem-funkcionális képernyőn. ★Minőségi Garancia - Minden termék átment szigorúan QC dupla, tesztelt, 100% - os jó állapotban szállítás előtt.Hogy megbizonyosodjon arról, nem karcolás/nem halott terület/ nincs dot pixel vagy a vonal a képernyőn. ★Jó Értékesítés Utáni Szolgáltatás - Magas minőségű Nintendo Kapcsoló Lite LCD képernyő cseréje, valamint ingyenes javítás eszközök. 6 Hónap Ingyenes, Cserébe a nem-emberi károkért.A képernyők vannak csomagolva erős dobozok,kerülje a sérülés szállítás közben. ★Telepítés Javaslatok - ellenőrizze, hogy a képernyőn a telepítés előtt ellenőrizze, hogy a képernyő normálisan használni.Nem javasoljuk, hogy Telepítés nélkül tapasztalatok.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik