• Újszülött
SJYDQ Fotó Fal Tömör Fa Fotó Fali Dekoráció Képkeret Lóg Fal Fiú, Gyerek Szoba, Hálószoba Étterem Képkeret Kombináció (Szín : D)

SJYDQ Fotó Fal Tömör Fa Fotó Fali Dekoráció Képkeret Lóg Fal Fiú, Gyerek Szoba, Hálószoba Étterem Képkeret Kombináció (Szín : D)

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

★Kialakított stílus, minőség, valamint a tartósság, a még klasszikus kollázs, fotó fali keret tervez öltöny bármely fénykép, vagy élettér ★ fotó fal, fokozza az otthoni légkör, a tökéletes választás Ez a képkeret beállítása fordul a fal teret egy műalkotás. ★Vedd valami különleges, hogy egy üres fal, vagy bármilyen helyet, hogy szüksége van egy lift, Offset, mind a színes, illetve fekete-fehér fotók a gyönyörűen kialakított multi fotó, képkeret, Segédlelkész egy egész gyűjtemény az emlékek, hogy minden hely !. ★Ez egy sor kiválasztott szabványos méretű képkeretek, amely illeszkedik a legtöbb szabványos fotók, alakítja át őket a időtlen emlékek, hogy művészi, érdemi idővonal a emlékeket. ★Elegáns képkeret, hagyja, hogy a boldog idő maradjon a legszebb pillanat, A küldetése az, hogy stílusos, otthon dekoráció termékek. ★Kialakított stílus, minőség, valamint a tartósság, a még klasszikus kollázs, fotó fali keret tervez öltöny bármely fénykép, vagy élettér. ★ fotó fal, fokozza az otthoni légkör, a tökéletes választás Ez a képkeret beállítása fordul a fal teret egy műalkotás. ★Vedd valami különleges, hogy egy üres fal, vagy bármilyen helyet, hogy szüksége van egy lift, Offset, mind a színes, illetve fekete-fehér fotók a gyönyörűen kialakított multi fotó, képkeret, Segédlelkész egy egész gyűjtemény az emlékek, hogy minden hely !. ★Ez egy sor kiválasztott szabványos méretű képkeretek, amely illeszkedik a legtöbb szabványos fotók, alakítja át őket a időtlen emlékek, hogy művészi, érdemi idővonal a emlékeket. ★Elegáns képkeret, hagyja, hogy a boldog idő maradjon a legszebb pillanat, A küldetése az, hogy stílusos, otthon dekoráció termékek.Üdvözöljük a boltban, elkötelezettek vagyunk, hogy létrehoz egy tökéletes, boldog vásárlás ügyfeleink számára, különböző fénykép fal közül választhat.Termék Neve : Fotó Wall Material : kompozit szilárd wood Floor terület : 138cm x 86cm Frame méret : 3 db x 15"7 db x 7"1 db x 10"egy kormány, egy Földközi-tengeri halat, csont, egy sor akril leveleket, két madár.Fotó méret : 3 db x (8.8 x 17,8 cm)1 db x (19.8 cm) Hatálya alkalmazás : nappali, étkező, hálószoba, bejárat, tanulószobában, kanapé, háttér, stb.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik