• Újszülött
YUUPIILY 6x6 Képkeret Mat 4x4.Tömör Fa. A Környezetvédelem, Nem Festék. Műanyag Panel(nem Üveg). Alkalmas Asztali vagy Falra.

YUUPIILY 6x6 Képkeret Mat 4x4.Tömör Fa. A Környezetvédelem, Nem Festék. Műanyag Panel(nem Üveg). Alkalmas Asztali vagy Falra.

HUF 810.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔Alkalmas a fénykép mérete 5x5 (vissza nyílás mérete)Első ablak megnyitása 4 3 / 4 x 4 3 / 4 inch nélkül, mat.Határon szélesség : 0. ✔Tömör fa anyag, nincs festék, környezetvédelem;. ✔Adhat teljes játék, a kreativitás, festeni, a színek szabadon;. ✔Multi funkcionális : a vízszintes, mind a függőleges; asztali, fali; egyezik az asztalod, hálószoba, könyvespolc; képes megjeleníteni a táj, a számok, művészet, festmények, stb. ✔Szerves műanyag panel (nem üveg) védőfóliával mindkét oldalon el kell távolítani;nem törékeny.✔✔Ha nem elégedett, visszafizetjük 100% azonnal;(Az áruk nem kell vissza. ✔Alkalmas a fénykép mérete 5x5 (vissza nyílás mérete).Első ablak megnyitása 4 3 / 4 x 4 3 / 4 inch nélkül, mat.Határon szélesség : 0. ✔Tömör fa anyag, nincs festék, környezetvédelem;. ✔Adhat teljes játék, a kreativitás, festeni, a színek szabadon;. ✔Multi funkcionális : a vízszintes, mind a függőleges; asztali, fali; egyezik az asztalod, hálószoba, könyvespolc; képes megjeleníteni a táj, a számok, művészet, festmények, stb. ✔Szerves műanyag panel (nem üveg) védőfóliával mindkét oldalon el kell távolítani;nem törékeny.✔✔Ha nem elégedett, visszafizetjük 100% azonnal;(Az áruk nem kell vissza. a Természet、Elegáns、Tartós Képkeretek 5x5 képkeret tömör fa keret a Termék Jellemzői : ✔Tömör fa anyag, nincs festék, környezetvédelem; ✔adhat teljes játék, a kreativitás, festeni, a színek szabadon; ✔Multi funkcionális : a vízszintes, mind a függőleges; asztali, fali; egyezik az asztalod, hálószoba, könyvespolc; képes megjeleníteni a táj, a számok, művészet, festmények, stb.; ✔Alkalmas a fénykép mérete 5x5 (vissza nyílás mérete).Első ablak megnyitása 5 3 / 4x5 3 / 4 hüvelyk.Határon szélesség : 0.7 cm; ✔Szerves műanyag panel (nem üveg) védőfóliával mindkét oldalon el kell távolítani;nem törékeny. ✔Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük 100% azonnal;(Az áruk nem kell vissza.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik