• Újszülött
1 Db Fém Téglalap alakú Üres Mini Doboz,Mini Vas Doboz Tinplate Nyomja Candy Tabletta Esetekben Ládákat Jar Haza Szervező(60x34x11mm,Rose gold)

1 Db Fém Téglalap alakú Üres Mini Doboz,Mini Vas Doboz Tinplate Nyomja Candy Tabletta Esetekben Ládákat Jar Haza Szervező(60x34x11mm,Rose gold)

HUF 2.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Magas minőségű anyag] A mini fém doboz készült kiváló minőségű tinplate anyag, amely a rozsda bizonyíték, kerek sarok kivitel, zökkenőmentes kapcsolat, nem kell aggódnia, hogy a karcolás a bőrön, több biztonságban [Széles körben használt] A multi-funkcionális doboz nagyon tárolására alkalmas rúzs, ékszereket, érméket, USB flash meghajtó, mini gyertya, menta, tabletták, candy, gyógynövények, kozmetikumok, körömlakk, valamint egyéb kisebb tételek. [Helytakarékos] A csúszó ellenállás, a felső jobb, se túl szoros, se túl laza.A lapos forma alkalmasabb a zsebében, majd táskáját.Nem vesznek fel túl sok hely van a zsebében. [Könnyen hordozható] A négyszögletes bádog doboz, konténer, kicsi, finom, könnyű súly, könnyen hordozható, egyszerű, nagylelkű, a tervezés, az ön számára érdekes, gyakorlati mini tároló. [Alkalmas DIY] Ez a fém doboz nélkül dekoráció várja, hogy szavakat vagy minták.Lehet díszíteni a saját stílusát.Beillesztheti egy gyönyörű képeket vagy díszítjük szalagok. [Magas minőségű anyag] A mini fém doboz készült kiváló minőségű tinplate anyag, amely a rozsda bizonyíték, kerek sarok kivitel, zökkenőmentes kapcsolat, nem kell aggódnia, hogy a karcolás a bőrön, több biztonságban. [Széles körben használt] A multi-funkcionális doboz nagyon tárolására alkalmas rúzs, ékszereket, érméket, USB flash meghajtó, mini gyertya, menta, tabletták, candy, gyógynövények, kozmetikumok, körömlakk, valamint egyéb kisebb tételek. [Helytakarékos] A csúszó ellenállás, a felső jobb, se túl szoros, se túl laza.A lapos forma alkalmasabb a zsebében, majd táskáját.Nem vesznek fel túl sok hely van a zsebében. [Könnyen hordozható] A négyszögletes bádog doboz, konténer, kicsi, finom, könnyű súly, könnyen hordozható, egyszerű, nagylelkű, a tervezés, az ön számára érdekes, gyakorlati mini tároló. [Alkalmas DIY] Ez a fém doboz nélkül dekoráció várja, hogy szavakat vagy minták.Lehet díszíteni a saját stílusát.Beillesztheti egy gyönyörű képeket vagy díszítjük szalagok.Termék Méret : 60*34*11mm/80*34*10mm Anyagok : Tinplate Szín : Fehér/ezüst/arany/rose gold/black/pink Termék Neve : mini fém Doboz, Csomag tartalma : 1db tabletta az esetben, ha A fém adóazonosító számot tárol, szervezzék meg a kis tételek, mint a cukrot, teát, kozmetikumok, ajak, balzsamok, gyógynövények, gyógyszerek, fülbevalók, ékszerek, kézműves stb.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik