• Újszülött
BinkeGG Barna Antik Zár Fa ékszerdoboz, zenedoboz a Sankyo Zenei Mozgalom (60 Dallamok Opció) (Halkan Beszélni Szerelem)

BinkeGG Barna Antik Zár Fa ékszerdoboz, zenedoboz a Sankyo Zenei Mozgalom (60 Dallamok Opció) (Halkan Beszélni Szerelem)

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

Barna fából készült felhúzható zenélő doboz egy antik zár, ékszeres dobozt egy kis tükör18 Megjegyzés Sankyo arany zenei mozgalom, a második híres márka a világon.Minden zenedoboz játszik, csak egy dallam.Játék körülbelül 15 20 másodperc a része dallam.Ez lesz a munka körülbelül 2-3 perc után felszámolási 4 kört át a kulcsot.Van egy akril borító védi a mozgás.Szállítja a piros díszdobozban.Barna fából készült felhúzható zenélő doboz egy antik zár, ékszeres dobozt egy kis tükör.18 Megjegyzés Sankyo arany zenei mozgalom, a második híres márka a világon.Minden zenedoboz játszik, csak egy dallam.Játék körülbelül 15 20 másodperc a része dallam.Ez lesz a munka körülbelül 2-3 perc után felszámolási 4 kört át a kulcsot.Van egy akril borító védi a mozgás.Szállítja a piros díszdobozban. Ez a zene doboz anyaga Bükk Fa -, majd egy kis tükröt, ékszerdoboz, ha nyissa ki a fedelet. Ez a szél 18 megjegyzés zenei mozgás, a mozgás által Sankyo Japánból arany színű, aranyozott, a második híres zenei mozgalom szállító a világon. Minden zenedoboz csak játszik dallamot, majd játszani, 15, 20 másodperc az a része, a dallam választja. Ez lesz a munka körülbelül 2-3 perc után felszámolási 4 kört át a kulcsot. Van egy antik zárja a fedelet, ez közel jobban. Van egy akril borító védi a zenei mozgalom. Szállítja a vörös ajándék doboz, amely megkönnyíti, hogy legyen jelen a szeretőjét, a családját, barátait. A nettó súlya music box 250 gramm (8.Zene Doboz Méret : Hossz 12.80) Szélessége 7.91 a) Magasság 5.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik