• Újszülött
TOARTi Fekete Dinoszaurusz Fali Matrica, Minimalista Állatok Vinil Dinoszaurusz Wall Art Matricát Kisfiú Fali Dekoráció (35pcs)

TOARTi Fekete Dinoszaurusz Fali Matrica, Minimalista Állatok Vinil Dinoszaurusz Wall Art Matricát Kisfiú Fali Dekoráció (35pcs)

HUF 1.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1、Tiszta, száraz a felület 2、húzza le a fali matrica a biztonsági adatlap gondosan. 3、Alkalmazni, hogy a felülete, mint a gondolat. 4、Nyomja meg erősen, hogy szorítsa ki a légbuborékokat.Nem csak a festék falfelület,de bármilyen sima, lapos, száraz, pormentes felületre.Például ablak,ajtó,üveg,fa ,kerámia felület,stb.Reméljük, hogy élvezze a termék, oszd meg velünk a alkotásai, innovációk.ha szeretnéd díszíteni más, akkor keresse meg a boltban, hogy megtalálja a megfelelő terméket. 1、Mérete : Teljes 35pcs (6 lap),az Egyes mintegy 8. 2、Áttetsző Anyagi : A dinoszaurusz matrica készült vinil anyag, amely magas minőségű, vízálló, valamint öntapadó. 3、Szín : Fekete. ►Dinoszaurusz A Téma, Gyerek Szoba Dekoráció:A kreatív fali matricák alkotják a különböző dinoszauruszokat.A kisfiú biztosan érdekel dinoszaurusz a világ. ►Dekoráció Jelenetek : Ez a dinoszaurusz fali matrica tökéletes gyerekszoba dekoráció!Ez egy nagy ablak ragaszkodnak vagy fali matrica.Hálószoba, ajtó, tükör, laptopok, hűtő, nappali,szabadtéri világ téma vagy szülinapi parti területen is nagy a hely, hogy díszítse. ► Könnyen Meghámozzuk, majd Bot : Csak tedd a dinoszaurusz vinil fali matrica-ra ablak, ajtó, festett fal, vagy bármilyen sima, lapos, száraz, pormentes felületre. ►Áttetsző Anyag : lesz a helyes, kreatív dinoszaurusz matrica készült vinil anyag , amely magas minőségű, vízálló, valamint öntapadó. ►Méret : Összesen 6 lap (35pcs), Dinoszaurusz matrica körülbelül 4.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik