• Újszülött
Kender Kötél Nettó gyermekvédelmi Nettó Lépcsős Védelem Nettó Ablak Biztonsági Háló Biztonsági Játszótér Háló a belső udvar

Kender Kötél Nettó gyermekvédelmi Nettó Lépcsős Védelem Nettó Ablak Biztonsági Háló Biztonsági Játszótér Háló a belső udvar

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

【Kender kötél mászás nettó】 Jól kézzel készített szövés, erősödött, az erő is, az húzza erő, a fényvédő szakmai csomózás, több irányú, szövés, hogy a kötél még tartós, erős ütésállóság 【Biztonsági háló méret】Biztonsági háló huzal átmérő 6 MM,8 MM,háló távolság 8 CM.A védő háló, testre szabható, hogy a háló a kiadvány internetes kívánt színt Kérjük, küldjön egy e-mailt, hogy fel velünk a kapcsolatot. 【Háló funkciót】A háló szélén megerősödött, az erő is, az húzza erő, a naptejet, a időjárásálló, valamint a esővédő. 【Gyermek Biztonsági Háló 】biztosítja a biztonságos játék környezetben a gyerekek a korláton.Védelme érdekében a gyermek vagy kisállat, vagy játék.Ez is hatékonyan megakadályozza, hogy a gyermekek fej, a test keresztül a pályán, tartós beltéri, mind kültéri erkély lépcsőn, hogy biztosítsa a gyermekek biztonságát. 【Multifunkcionális kender kötél】 háló alkalmas mindenféle jelenetek, ajtó, ablak, folyosók, lépcsők, erkélyek, korlátok, gyermekágy, kisállat ketrec, óvodák, vidámparkok, nyilvános létesítmények, táj, kerítések, külső falak, növényvédő hálók. 【Kender kötél mászás nettó】 Jól kézzel készített szövés, erősödött, az erő is, az húzza erő, a fényvédő szakmai csomózás, több irányú, szövés, hogy a kötél még tartós, erős ütésállóság. 【Biztonsági háló méret】Biztonsági háló huzal átmérő 6 MM,8 MM,háló távolság 8 CM.A védő háló, testre szabható, hogy a háló a kiadvány internetes kívánt színt Kérjük, küldjön egy e-mailt, hogy fel velünk a kapcsolatot. 【Háló funkciót】A háló szélén megerősödött, az erő is, az húzza erő, a naptejet, a időjárásálló, valamint a esővédő. 【Gyermek Biztonsági Háló 】biztosítja a biztonságos játék környezetben a gyerekek a korláton.Védelme érdekében a gyermek vagy kisállat, vagy játék.Ez is hatékonyan megakadályozza, hogy a gyermekek fej, a test keresztül a pályán, tartós beltéri, mind kültéri erkély lépcsőn, hogy biztosítsa a gyermekek biztonságát. 【Multifunkcionális kender kötél】 háló alkalmas mindenféle jelenetek, ajtó, ablak, folyosók, lépcsők, erkélyek, korlátok, gyermekágy, kisállat ketrec, óvodák, vidámparkok, nyilvános létesítmények, táj, kerítések, külső falak, növényvédő hálók.

Főbb jellemzők

Product Name:
Hemp rope net
Safety net material:
jute
Protective mesh size:
1x1m , 1x2m , 1x3m , 1x4m , 1x5m , 1x6m , 2x2m , 2x3m , 2x4m , 2x5m , 3x3m , 3x5m , 3X7m , 4X4m , 4X6m , 5X5m(customizable)
Safety rope:
diameter about:
6mm,8mm
mesh spacing:
8cm
Rope color:
jute color (other colors can be customized)
The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
★Hemp Rope Net feature:
★The rope net is easy to install, the first one:
winding installation; the second
1. The rope net is easy to install, by connecting iron or wood railings, window corridors, suitable for indoor and outdoor balconies.:
2. This durable safety net provides a safe gaming environment for children on the railing. Protect children, pets or toys safely.:
★Very practical cargo network:
These extremely versatile industrial nets are perfect for securing your valuable loads and cargo on trucks, lorries, trailers, and vans, or for securing the contents of skips.:
Weatherproof and made from the hardest-wearing knotted High quality Bangladeshi jute, these ultra heavy duty nets are ideal for garden or commercial environments.:
★Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
★Recommended size:
Photo wall:
rope thickness 3-6mm, mesh 8-12cm;
Clothes hanging net:
rope thickness 8-

A vevőknek is tetszik