• Újszülött
Abaodam 1 Állítsa be a Mutató Magasság Mérési Ragasztó Majom Lányok Gyerekek Cserélhető Uralkodó Fiúk Diagram Baba Matricák:

Abaodam 1 Állítsa be a Mutató Magasság Mérési Ragasztó Majom Lányok Gyerekek Cserélhető Uralkodó Fiúk Diagram Baba Matricák:

HUF 1437.30
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

papírA gyerekek Növekedési Magasság Ábra : Megfelelő méretű matricák, nem fogja fel, hogy sok helyet az ön számára, hogy több kényelmesen.A gyerekek Mérési Uralkodó : Hagyd, hogy a növekedési diagram vonalzó segítségével nyomon követheti a baba magassága mérföldkövek a születés, ez utóbbi.Gyerekszoba Fali Matrica : A rajzfilm minták, szép színes design, lehet, hogy a sima space kezét, dinamikus légkör.Baba Szoba Matricák : - Könnyű, hordozható, akkor a gyermek növekedési diagram a megfelelő magasság perc.Magasság Növekedés Ábra : Könnyű, hordozható, akkor lógnak a gyerekek növekedési diagram a megfelelő magasságban percen belül.A csomag Lista, 1 db toll, 1 x rugalmas vonalzó, 1 x kemény vonalzó 1 db matricát, 1 x mágneses matrica Tulajdonságok - magas növekedési diagram kibír, hogy bárhol, majd jegyezze fel, hogy a gyerekek növekedés Növekedés Fal Ábra. - Anyaga : Papír Magasság Mérés Uralkodó. - Szín : Vegyes Szín Babaszoba Fali Matricák. - A gyerek képes mérni a magasságát magukat könnyen ezt a nagy segítő Baba Növekedési Fali Matricák. - A rajzfilm minták, szép színes design, lehet, hogy a sima space kezét, dinamikus légkör fal magassága uralkodó. - Könnyen lehet írni a matrica egy tollal, ha kell rögzíteni a pillanatban, amikor a gyermek a Gyerekek Mérési Uralkodó. - Könnyű, hordozható, akkor lógnak a gyerekek növekedési diagram megfelelő magasságban, percek alatt Eltávolítható Magasság Matricák.59inch növekedési diagram fali matrica.Áruk Informationkids Növekedési Magasság Grafikon Ez a rajzfilm magasság mérési matrica készült egészséges, biztonságos, papír anyag, a strapabíró, könnyen kezelhető.Baba Szoba Matricák Illessze be a gyerekszobába, hogy az egész szoba tele játékosság fénye.A gyerekek Mérési Uralkodó A rajzfilm minták gyermeki pedig , amely vonzza a gyermekek figyelmét, majd mélyen szerette a gyerekeket.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik