• Újszülött
ASUPO Kompatibilis 5000pa ECOVACS DEEBOT X1 Omni /T10 Omni Porszívó Mindenható bázisállomás Szívó Szabad Kezet Eredeti Mop Mosás (Szín :

ASUPO Kompatibilis 5000pa ECOVACS DEEBOT X1 Omni /T10 Omni Porszívó Mindenható bázisállomás Szívó Szabad Kezet Eredeti Mop Mosás (Szín :

HUF 3.00
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

✔ Automatikus porgyűjtő ✔ Automatikusan mossa vissza a felmosót. ✔ 5-in-1 mindenható bázisállomás teljesen ingyenes a kezét. ✔ Minden alkalommal, amikor egy terület törölte, a gép önállóan visszatér a bázisállomás, hogy tisztítsa meg a mop,búcsút kézi mosás. ✔ Integrálja az öt funkciók automatikus visszamosóvíz felmosó automata porgyűjtő, ezüst-ion sterilizálás, automatikus víz feltöltése, majd forró levegő szárítás mop.A teljes tisztítási folyamat nem igényel kézi beavatkozást. ✔ Automatikus porgyűjtő. ✔ Automatikusan mossa vissza a felmosót. ✔ 5-in-1 mindenható bázisállomás teljesen ingyenes a kezét. ✔ Minden alkalommal, amikor egy terület törölte, a gép önállóan visszatér a bázisállomás, hogy tisztítsa meg a mop,búcsút kézi mosás. ✔ Integrálja az öt funkciók automatikus visszamosóvíz felmosó automata porgyűjtő, ezüst-ion sterilizálás, automatikus víz feltöltése, majd forró levegő szárítás mop.A teljes tisztítási folyamat nem igényel kézi beavatkozást.Megjegyzés : a Különböző világítási vagy monitorok lehet, mert a színe a elemet a kép, hogy kissé eltér a tényleges tétel.Mérési tűréshatár +/- 1-3 cm.Üdv, látogasson el a boltba.Mi egy tapasztalt boltba termékeink jó minőségű.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk bármikor.Igyekszünk a legjobb, hogy megfeleljen az ön igényeinek.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik