• Újszülött
HEPA Szűrő porzsák, Kompatibilis Karcher WD3300 WD3200 MV3 WD3 Porszívó Alkatrészek Tartozékok HEPA Szűrők porzsákok (Szín : 1db szűrő)

HEPA Szűrő porzsák, Kompatibilis Karcher WD3300 WD3200 MV3 WD3 Porszívó Alkatrészek Tartozékok HEPA Szűrők porzsákok (Szín : 1db szűrő)

HUF 0.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

1HEPA Szűrő porzsák, Kompatibilis Karcher WD3300 WD3200 MV3 WD3 Porszívó Alkatrészek Tartozékok HEPA Szűrők porzsákok. Kompatibilis a robot modell : porszívó szűrő porzsák csere része tökéletes robot porszívó, valamint biztosítja a hatékony tisztítás. Javult a levegő minősége : A porszívó szűrő porzsák segít megtisztítani a levegőt, miközben tisztítja a padlót, miközben a haza, a friss, tiszta. Csere rész : Ez a porszívó HEPA szűrő porzsák cseréje elengedhetetlen része, hogy tartsa a vákuum működését a legjobb. Alapvető tartozék : hozza ki a legtöbbet a porszívó a kiváló minőségű szűrő tartozékok, hogy a tisztítás tapasztalat, könnyebb, hatékonyabb.HEPA Szűrő porzsák, Kompatibilis Karcher WD3300 WD3200 MV3 WD3 Porszívó Alkatrészek Tartozékok HEPA Szűrők porzsákok. Kompatibilis a robot modell : porszívó szűrő porzsák csere része tökéletes robot porszívó, valamint biztosítja a hatékony tisztítás. Javult a levegő minősége : A porszívó szűrő porzsák segít megtisztítani a levegőt, miközben tisztítja a padlót, miközben a haza, a friss, tiszta. Csere rész : Ez a porszívó HEPA szűrő porzsák cseréje elengedhetetlen része, hogy tartsa a vákuum működését a legjobb. Alapvető tartozék : hozza ki a legtöbbet a porszívó a kiváló minőségű szűrő tartozékok, hogy a tisztítás tapasztalat, könnyebb, hatékonyabb.Műszaki adatok : -Név : Hepa Szűrő + porzsák-Anyaga : PP + Papír-Hepa Szűrő Méret : magasság 115mm, belső átmérője 81mm, ki átmérője 122mm Due kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-2mm méret hiba.Kompatibilis : Elemek Kompatibilis Karcher WD3.300 MV3 Porszívó Robot Package Tartalmazza : porzsákok/Hepa Filters If bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Elköteleztük magunkat amellett, hogy a legmagasabb minőségű termék, hatékony ügyfélszolgálat.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik