• Újszülött
ZUQIEE 20x200mm S20R-MCLNR12 Eszterga Fordult szerszámtartó CNMG1204 a Beszúrás, majd a Villáskulcs Villáskulcs Szerszámok

ZUQIEE 20x200mm S20R-MCLNR12 Eszterga Fordult szerszámtartó CNMG1204 a Beszúrás, majd a Villáskulcs Villáskulcs Szerszámok

HUF 3.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

-Nagy hatékonyságú, magas kopásállóság, mint a hagyományos hegesztési penge, alufelni penge feldolgozás hatékonysága növekedett, több mint 4-szer -Magas tapadási szilárdság, ütésállóság, erős, tiszta sebesség előnye levágni egy nagy mozgásteret, feldolgozás. -Fenntartani a szűk eltérések páratlan. -Felhasználó rögzítő, valamint kényelmes módja annak, hogy cserélje ki, csak egy kulcs a csere befejezéséhez, a kés pedig pad.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a legjobb szolgáltatást.A társaság az árut a lehető leghamarabb, a logisztikai sebessége gyorsabb, mint a honlapon.Specifikáció : Anyag : 40cr Whether Van Bevonva : NOApplicable szerszámgépek : lathe Type : S20 R-MCLNR12 Insert : CNMG1204 Package Tartalmazza : 1 x S20 R-MCLNR12 Holder1 x CNMG1204 Insert2 x Wrench Practical, valamint a különböző feldolgozási környezetben, még a nagyon nehéz körülmények között, például öntöttvas, a jó tulajdonságok.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a legjobb szolgáltatást.A társaság az árut a lehető leghamarabb, a logisztikai sebessége gyorsabb, mint a honlapon.

Főbb jellemzők

Materials:
40cr
Whether It Is Coated:
NO
Applicable Machine Tools:
lathe
Type:
S20R-MCLNR12
Insert:
CNMG1204
Package Included:
1 x S20R-MCLNR12 Holder:
1 x CNMG1204 Insert:
2 x Wrench:
Practical and various processing environments, even in very harsh environments, such as cast iron, have good characteristics.:
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :

A vevőknek is tetszik