• Újszülött
Kőfaragás Pengék,2023 Új Mini Fém Vágó Kerék Gyémánt fűrészlap Lemez Vágás Turbo Lemez,Mini Gyémánt Bevonatú Vágó Kerék (5DB,Éles Típus)

Kőfaragás Pengék,2023 Új Mini Fém Vágó Kerék Gyémánt fűrészlap Lemez Vágás Turbo Lemez,Mini Gyémánt Bevonatú Vágó Kerék (5DB,Éles Típus)

HUF 1.33
Elérhetőség
Hozzáférhető formában

[Kőfaragás 40mm Pengék]Ezek a kőfaragás 40mm Pengék kompatibilis különböző fogantyúk, kínál változatos módon lehet használni őketPár különböző kezeli a különböző kések, hogy gazdagítsa a kőfaragás tapasztalat. [Precíziós Vágás]. A gyémánt bevonatú pengék tökéletes faragás, vágás, kialakítása gránit, márvány, valamint konkrét könnyedén.Ők is nagy a fa, műanyag, fém. [Magas Minőségű Anyag]. A kések kiváló minőségű gyémánt acél forró nyomja meg a szinterezés technológiával, amely hosszabb élettartamot.Végre tudják hajtani a száraz, illetve nedves feldolgozási több anyagok, így egy sokoldalú eszköz a projekt. [Széles alkalmazási] A kard célja egy 40mm átmérő, valamint egy 0,2 mm vastagságú.Van egy nagy a keménysége, illetve kopásállóság használható vágni, faragni, vágni, különböző anyagok.Ez alkalmas a darabolás, faragás, valamint faragás gránit, márvány, valamint a beton. [Biztonságos, Könnyen kezelhető]. A pengék levehető, rugalmas, így használata egyszerű működtetni.Ők is egy jó hőelvezetés hatás jön egy por-proof fedél tartani törmelék ki.SPECIFIKÁCIÓ Anyag : Gyémánt Külső Átmérő : 40mm Kezét Szár Átmérő : 6 mm Vastagság : 0,2 mm Csomag tartalma : 5 * kőfaragás 40mm Pengék Meleg Tipp : 1. Kérem, engedje meg, 1-2 cm különbség miatt kézi mérés. Mivel a megvilágítás hatása, monitor fényerejét, valamint egyéb tényezők, ott lehet, hogy lesz némi csekély különbségek a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm! 3. Ha nem elégedett a kapott áruk vagy a kapott áruk vagy sérült, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az idő alkalmazása előtt vissza, mi pedig a válasz a kérdéseire 24 órán belül.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik